Arama sonuçları: *

1. hellwinx23

Bellek Bütünlüğü açınca uyumsuz sürücü falan diyor

Arkadaşlar bunları silmem falan mı lazım ne yapmam lazım yardım eder mısınız
  2. hellwinx23

Fivem yollar,binalar,adamlar yüklenmiyor

reis %85-70 civarı dolanıyor
  3. hellwinx23

beyler c diski (ssd) d diski (harddisk) c diskinde fivem yüklü d diskinde gta5 ondan dolayı oluyor olabiolir mi?
  4. hellwinx23

kral baksana ya binalar falan yüklenmıyor
  5. hellwinx23

pc parçalarım : ryzen 5 3600 16gb ram amd radeon 6700 10gb b450m-k II ------ beyler yollar,insanlar,binalar yüklenmiyor ne yapmam lazım
  6. hellwinx23

Valorant hesabım kaç para eder

alıcı buldum ben, dedim adama ne kadar veriyon hesaba sen söyle dedi bende söylemek icin buraya yazdım
  7. hellwinx23

sağolun beyler
  8. hellwinx23

Arkadaşlar hesap full benim Anomali Vandal Anomali phantom Ufkun sınırı ghost Kartuş Sheriff //////////// 41 lvl Geçen sezon gold 2 ye kadar çıktım Çoğu karakterler açık ///// Kaç para eder hesap
  9. hellwinx23

For Honor Steamden Yeni aldım ve direk error verdi

arkadaşlar oyunu aldım indirdim ve girdim direkt bana bunu diyor ne yapmam lazım lütfen yardım edin
  10. hellwinx23

Harddiske format atcam attıktan sonra c Diske windows geri yükleyebılıyormuyum

kral sağolasın bir soru sorucagım bu windows dosyalarına herhangi bir başka dosya eklenılebılıyormu (mesela windows dosyalarının içinde gta5 ekli)
  11. hellwinx23

kral pcde virus var dıye atıyorum zaten belkide harici harddisk icinde olabılır yani ondan dolayı 1736897232 bunu harici harddisk ile yapsam birsey olur mu evdeki usb 4 gb ve yetmeyecegını dusunuyorum çünkü
  12. hellwinx23

nasıl atacağımı bilmiyorum videosu varsa yollar mısınız linkini
  13. hellwinx23

kral :D simdi ben harici harddiskime format atacagım ama harddiskim yavaş ve performans kaybı yaşayacağımı düşünüyorum.Ben harici harddiske windows kursam sonra o windowsu c diskine geri taşıyabilir miyim diye sordum
  14. hellwinx23

(Harddisk Harici) arkadaşlar harici harddiske format atacagım ama atınca c diskine geri atabilir miyim windowsu başlık için kötü yazıma kusura bakmayın yazıyı kısaltmam lazimdi
  15. hellwinx23

Hangi anakart daha iyi

Sağol kral Sağol kral
  16. hellwinx23

Hangi anakart daha iyi

Bilgisayar parçalarım ( Hangı anakartla uyumlu veya hangısı daha iyi) Ryzen 5 3600 işlemci 16 gb ram 8-8 Amd Radeon 6700
  17. hellwinx23

Biosta yanlıs bırseye bastıgım icin siyah ekranda kaldı

Kral yaptım platform key e bastım ekran gıderken
  18. hellwinx23

Olmadı kral acılmıyoe hala
  19. hellwinx23

Reis pekı pc kapalıyken mı yapmam lazım
  20. hellwinx23

Arkadaşlar merhaba secure boot açmaya calısırken User mode falan dedi pk key alın falan dedi işte ben bios dan pk keyi buldum 0 falan yazıyordu çift tıkladım bırşey dedi yes dedim Reset without saving dedi yes dedim pc sıyah ekran oldu aç kapa yaptım duzelmedı
Top Bottom