Arama sonuçları: *

1. hellwinx23

IPS glow ve ışık sızması

usta bende AOC Q27G4XF alacaktım bu ışık sızmasını görünce pek alasım gelmedi aşırı fazla ışık sızması var gibi geldi bana tereddüte girdim bence bu kadar ışık sızması normale göre fazla diye düşünüyorum
  2. hellwinx23

Yardım 1.200 - 1.000 TL Kablosuz Oyuncu Mouse Onerisi

https://wraithesports.com/products/vxe-r1-kablosuz-mouse?gad_source=1&gad_campaignid=21172404917&gclid=Cj0KCQjw4PPNBhD8ARIsAMo-icxkdRaH82_Eyh66OA4i5rsatZpR3qXDG60Gi21iWJNO1SiIyfSPMscaAuiGEALw_wcB bende bu mouse var aşırı memnunum gerçekten bayağı iyi 300 tl daha ekle bunu al
  3. hellwinx23

10K - 2k monitör önerisi

aa evet bunu görmüştüm aklımdan çıkmış bunu almayı düşünüyorum
  4. hellwinx23

10K - 2k monitör önerisi

https://www.amazon.com.tr/dp/B0F8NQVCKS?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1 bende şöyle bir monitör buldum bu nasıldır
  5. hellwinx23

10K - 2k monitör önerisi

arkadaşlar bütçem 10k 2k monitör arıyorum istediğim özellikler: 27 inç olması,2K olması,1ms üstü olmasın,180 hz veya üstü olsun farketmez. bu bütçeye güvenilir güzel bir markanın monitörü varsa valla çok iyi olur
  6. hellwinx23

Windows 10dan 11e geçmeli miyim

kanka debloat attım cpu kullanımı falan ciddili düşüş yaşadım sağol %5-%1 falan şuan
  7. hellwinx23

ben win 11 e geçtim fpsim daha çok yükseldi gibi
  8. hellwinx23

arkadaşlar format atacağım windows 10 kullanıyorum windows 11 e geçmeyi düşünüyorum zaten windows 10un güncelleme alması falan bittiği için sizce geçmeli miyim sistemim: ryzen 5 5600 Radeon 6700 16gb ram 256gb m2 ssd 256gb sata ssd 1tb taşınabilir harddisk
  9. hellwinx23

Epic Gamesteki Rainbow Six Siegeyi Steame aktarmamın yolu varmıdır?

Epic Gamesteki Rainbow Six Siegeyi Steame aktarmamın yolu varmıdır?
  10. hellwinx23

🔥İndirim KOŞŞ 24” 180Hz 0.5ms FAST IPS Twisted Minds Monitör 🔥3.268₺

alınabilir aslında 2. monitör olarak bayağıda iyi gider diye düşünüyorum
  11. hellwinx23

1,5-2k mouse önerileri

arkadaşlar ben şuan logitech g102 kullanıyorum uzun zaman önce almıştım mouse değiştirmeyi istiyorum Wireless veya kabloluda olabilir pek farketmez benim için Fingertip Ve claw grip kullanıyormuşum ben...
  12. hellwinx23

Valorant fpsim 120lere dusuyor

amd menüsünü alt+r ile aç oradan oyuna gir valorantı seç Radeon Geliştirilmiş Senkronizasyon açıksa kapat
  13. hellwinx23

LG Monitörü almalı mıyım?

bende pek fazla fazeon almak istemiyorum içime sinmiyor LG Ultragear™ G6 27" 27G610A-B diye bir monitör var onu satın alacağım sanırsam LG babadır ya
  14. hellwinx23

Öneri Wuthering Waves Oynamaya Değer mi?

mort diye bir uygulama ocr ile calisiyordu
  15. hellwinx23

benim ingilizcem iyi olduğu için gerek duymuyorum fakat arkadaşım herhangi bir oyunu oynarken işte açmıştı oyundaki itemlerin ne işe yaradğını falan okumuştu ezberlemişti kapatmisti öyle oynuyordu istiyorsan sende öyle yapabilirsin
  16. hellwinx23

arkadaş bir tane oyunda kullanıyordu ekran açmıstı bakmıstım bayağı dandik gelmişti o uygulama benim gözüme bayağı kötü uygulamaydı oda zaten 5 6 saatten sonra kapatmıstı
  17. hellwinx23

🔥İndirim Lenovo M410 Kablosuz Mouse 3335 Sensör 799 TL

bayağı dandik duruyor ya
  18. hellwinx23

Papara açıldı mı???????

Papara açıldı mı arkadaslar
  19. hellwinx23

God of War Epic gameste 360tl Alınır mı????

aldım valla indirmeye bıraktım oynayacağım sağolun
Geri