Ulugames Howl 75 Vs Wraith W75

hellwinx23

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
184
Bütçe
4000
Yeni klavye almayı düşünüyorum sitelerde gezinirken bu 2 klavyeyi gördüm özelllikleri falan dikkatimi çekti bu iki klavye arasında kaldım sizce hangisini alayım
bütçem 4k fakat howl 75 2650tl olduğu için ucuzdanda kapatabilirim direkt sizin düşünceleriniz nedir siz olsanız ne alırdınız

bende böyle bir konu açtım buradan bakıp fikir alabilirsin :https://forum.donanimarsivi.com/kon...araya-deger-mi-baska-oneriniz-var-mi.1230331/

ben gameraider k1 he almayı düşünüyorum uygulama sade ve anlaşılır türkçe klavye manyetik switch ben şahsen sevdim bence tek bir eksisi var o da bilek desteğini yanında vermemeleri onun dışında sıkıntı yok
ya valla arkadaş w75 kullanıyor onu önerdi kaliteli falan dedi bende howl75i buldum ikisi arasında kaldım fakat gameraider k1 he yede baktım kaliteli duruyor bunuda ekledim listeye araştırmasını yapıcam sağolasın dostum

ya valla arkadaş w75 kullanıyor onu önerdi kaliteli falan dedi bende howl75i buldum ikisi arasında kaldım fakat gameraider k1 he yede baktım kaliteli duruyor bunuda ekledim listeye araştırmasını yapıcam sağolasın dostum
ucuz ve güzel araştırıp banada haber verirsin

Manyetikte ucuzdan ya oynayın kartınızı. 5k üstüne çıkmadığınız sürece alttaki oem klavyelerin kaliteleri aşağı yukarı aynıdır. howl 75 alır yürürdüm ben olsam. İlk kez manyetik alacaksanız hele zaten banko ucuz modeli tercih edin derim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,933
Üyeler
197,089
Son üye
elmemu
Geri