Arama sonuçları: *

1. A

Yardım Ev İnternet Önerisi Düşük Bütçeli

İyi günler arkadaşlar, şuan netspeed internet kullanıyorum önümüzde ki ay zam uygulayacaklar ve fatura 500 tl'yi geçecek, zaten askere gidicem evde annem ve babam olacak 16'lık internet hayli hayli yeterli olacaktır. Sizlerin kullanmış olduğunuz uygun fiyatlı ev interneti var mı ? Yani hız falan...
  2. A

Online oyunlarda lossless scaling kullanınca fps düşüyor

Öncelikle merhabalar, lossless scaling programı kullanırken özellikle online oyunlarda fps yükselmiyor zaten oyun içi 60-70 fps alıyorken , programı açtığımda daha düşük fps almama neden oluyor.Oyunları programla açarken hepsini pencere modunda açıyorum. Dead Island 2 oynarken ya da ETS offline...
  3. A

Volta VS2 modele uygun sele kılıfı önerisi

Teşekkür ederim yorumun için fileli alıyım dediğin gibi
  4. A

Diğer motorda bu kılıfı kullanıyorum ama malzemesi o kadar sert ki oturduğum kısım acıtıyor yumuşak modellerden önerin var mı ,yoksa piyasada en tutulan model bu mu , teşekkürler burada
  5. A

Yeni motor aldım bulunduğum mahallede çok fazla kedi var. Motor selesini korumak için sele kılıfı arıyorum kullandığınız kılıflar varsa öneri alabilirim. Motorun modeli Volta VS2
  6. A

Hangi Siteden Almalıyım

Uygun fiyatlı ve de güzel kargolama servisi istiyorsan İTOPYA önerimdir. Yılbaşı indirimlerinde güzel sistem belki gelmiştir bi araştır bak.
  7. A

ETS 2 KAR MODU NASIL İNDİREBİLİRİM ? ( OFFLİNE )

benim sadece arka planda kar temalı bir yer aktif oyuna girdiğimde yine aynı güneşli 1734367653 hayır orijinal steam üzerinden satın aldım topluluk sunucusunda etkinlik gelmiş diyor bunu nasıl aktif edebilirim offline demek istediğim kariyer oluşturdum sadece o kısım üzerinden oynuyorum.
  8. A

ETS 2 KAR MODU NASIL İNDİREBİLİRİM ? ( OFFLİNE )

Selamün aleyküm arkdaşlar ets 2'ye kar etkinliği gibi bir şey gelmiş bunu nasıl kurabilirim? Sadece offline ets oynuyoyorum yani truckers mp kullanmıyorum , kendi oyunumda bunu nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz?
  9. A

Xiaomi Telefonumun Pil Durumu ?

Batarya orijinal mi ? Birde orijinal sarj aletiyle mi dolduruyorsun ben hep sarjı 100 iken alırım 10'a düşünceye kadar kullanırım,telefon sarjdayken de asla telefonu kullanmam. Bence bir bataryasını değiştir normal değil bu değerler.
  10. A

Xiaomi Telefonumun Pil Durumu ?

Valla bende Redmi 5 plus var 6 yıldır aktif olarak kullanıyorum. Bataryasını hiç değiştirmedim sarjı 1 güne yetiyor ek sarj etmeme gerek kalmıyor,bilmiyorum ama batarya durumu good gösteriyor , bence pek te sorun çıkmaz 1 senelik telefondan
  11. A

Dishonored 2 Türkçe yama önerisi yapabilir misiniz ?

İnternette biraz araştırdım fakat emin olamadım. Bazıları DARK GLYPHS den indirmiş virüs falan var demişler. Karar veremedim başka bir yaması var mı bu oyunun ya da kullanan birisi varsa nasıl kurduğunu anlatabilir mi? Yamayı indirirken herhangi bir sorunla karşılaştınız mı?
  12. A

Birinin Doğum gününü ona çaktırmadan nasıl bulurum ?

Facebook hesabına bak ben öyle yapmıştım
  13. A

8 saat diyeti ile kilo verme serüvenim

Benim bi 10 kilo fazlam onu da bu yöntem ile 1 ayda verebilir miyim ?
  14. A

Fortnite ayarları?

Selam ben performans ayarında oynuyorum en yüksek fps değerini o ayarda alabiliyorum.Directx falan onları denedim fakat drop yemeye başladım.Performans modunda ağaçlar falan geç yükleniyor fakat hem drop yemiyom hem de fps tatmin ediyor.
  15. A

Yemek Sepeti (TATLI)140 TL'ye 81 TL İndirim Kodu

1.5 kg irmik helvası 71 TL MİSSSS
  16. A

Laptop soğutucusu önerir misiniz?

Bende yazın bimden aldığım 100tl lik soğutucu var biraz sesli çalışıyor ama memnunum. Burada bende monster var ona bile dayanıyor
  17. A

Epic games buga girdi

Aklıma beleş baklava dağıtılırken izdiham olmuştu ,o geldi :DD
  18. A

Gamepower Warlock Compact Alınır mı? Alınırsa hangi Switch tercih edilmeli?

Bende black switchli olan model var 3 aydır kullanıyorum bı sıkıntı yok şuandalık , sesine gelirsek sesi az kulağı tırmalamıyor, 290 tl ye almıştım
  19. A

2022 Motor ehliyeti kaça mâl olur?

A2 ehliyeti bütün masraflar dahil 3275 tl tutuyor (28.10.2022) B ehliyet içinde yine bütün masraflar dahil 6250 tl tutuyor (28.10.2022)
Geri