Xiaomi Telefonumun Pil Durumu ?

Reaksiyon skoru
111
Merhaba arkadaşlar 1 senelik xiaomi redmi note 8 pro telefonumun bu aralar çok fazla hızlı şarjının dayanmadığını ve bittiğini farkettim. Gerçekten bir problem var mıdır gerekli ss leri paylaştım.

Ekler

• 0a3233dd-ca90-4069-8441-cb6b44156734.jpg
    0a3233dd-ca90-4069-8441-cb6b44156734.jpg
    52.3 KB · Hit: 72
ekran parlaklığını çok açmak ve wifi açmak çok şarz yiyor

Valla bende Redmi 5 plus var 6 yıldır aktif olarak kullanıyorum. Bataryasını hiç değiştirmedim sarjı 1 güne yetiyor ek sarj etmeme gerek kalmıyor,bilmiyorum ama batarya durumu good gösteriyor , bence pek te sorun çıkmaz 1 senelik telefondan

Valla bende Redmi 5 plus var 6 yıldır aktif olarak kullanıyorum. Bataryasını hiç değiştirmedim sarjı 1 güne yetiyor ek sarj etmeme gerek kalmıyor,bilmiyorum ama batarya durumu good gösteriyor , bence pek te sorun çıkmaz 1 senelik telefondan
şarjı 100 ken kullanmadığım da da düşüyor şarjı 1 günümü yetiştiremiyorum ki okuldan dolayı sadece akşam 5 den sonra kullanıyorum

Batarya orijinal mi ? Birde orijinal sarj aletiyle mi dolduruyorsun ben hep sarjı 100 iken alırım 10'a düşünceye kadar kullanırım,telefon sarjdayken de asla telefonu kullanmam. Bence bir bataryasını değiştir normal değil bu değerler.

kalitesiz çakma şarjlar çok etkiliyor orijinal şarj mı kullanıyorsun

Merhaba arkadaşlar 1 senelik xiaomi redmi note 8 pro telefonumun bu aralar çok fazla hızlı şarjının dayanmadığını ve bittiğini farkettim. Gerçekten bir problem var mıdır gerekli ss leri paylaştım.
kanka bu hangi uygulama

Geri