Arama sonuçları: *

1. M

Anakartımın biosunu güncellerken hata alıyorum

AMIBIOS 8 için AFUDOS bu dediğinizi bulamadım zahmet olmazsa bana bulup indirme linki atabilirmisiniz ?
  2. M

ben flash bellekdende denedim yine aynı hatayı verdi flash.bat olarak afudosun hangi sürüm olduğunun bir önemi var mı ?
  3. M

videolarda freedos yazdırıyorlar rufusdan neden ms dos yazdırıyorum bilmediğim için soruyorum
  4. M

https://drive.google.com/file/d/1QIKNgpbOpmKRtgFFn_ZPBVDvKvQxODN-/view
  5. M

foxconn g41mxe/mxe-k
  6. M

ARKADAŞLAR BİOS GÜNCELLERKEN BÖYLE HATA ALIYORUM, FLASH BELLEK İLE BİOS MENÜSÜNDEN ATMAYI DENİYORUM YİNE BU HATA ÇIKIYOR NE YAPMAM GEREKİYOR ACİL YARDIM EDEBİLİRMİSİNİZ
  7. M

Mutlu olmak için ne yapabilirim?

Yapıcak bişey yok hayatın kanunu bu. Sadece o kuşunu unutmak için yenisini alabilirsin ama onada bişey olur diye korkuyorsan hiç alma gün geçtikçe geçer zaten o kuşun ölümü ömür boyu sürecek hali yok. Ama tavsiyem senin gibi hayvansever birinin bir kuş beslemesini isterim. Bazıları alıp...
  8. M

umarım biri yakalayıp beslemeye başlamıştır. Muabbet kuşları dışarı ortamına çok ters hayvanlardır. Görüş yetenekleri sokak hayvanlarına göre çok düşük olduğu için kurda kuşa hemen yem olurlar. Umarım biri yakalayıp besliyordur
  9. M

hocam benimde evden kuşum kaçtı baya üzülmüştüm onun yerine yeni kuş aldık 7 aydır bizde baya hiperaktif ayıptır söylemesi küfür falanda öğrettim biraz gül gibi geçiniyoruz sende yenisini alıp istediğin gibi eğitebilirsin. Hayvan severliğinden dolayı kutluyorum bu arada
  10. M

8Gb Ram İle Oynanabilecek Oyunlar

hocam o ekran kartını satıp üstüne kendin ekleyip r7 240 alıp 1080p low ayarlarda 60 fps oyunda oynayabilirsin
  11. M

Kalıcı Ücretsiz Pubg ücretsiz oluyor, yardımlaşma

anladım hocam saolasın
  12. M

Dolar düşüyor Playstation fiytları düşer mi ?

haklısın kalmadı
  13. M

Kalıcı Ücretsiz Pubg ücretsiz oluyor, yardımlaşma

hocam konu hakkında bilgim yok ama oyun steam üzerinden mi verilcek yoksa kendi emuletörü falan mı çıktı
  14. M

250 TL'ye Katar Pro Wireless Alınır mı?

corsair marka güvenilir adı sanı duyulmuş bir marka ben rgb takıntılı biri olduğum için pek içim ısınmadı ama öyle bi takıntın yoksa o fiyata alınabilicek ilk 3 fareye girer
  15. M

8Gb Ram İle Oynanabilecek Oyunlar

xeon işlemci alırsan ortalama e-spor oyunlarını(valorant,csgo,lol,roket lig vb) ve eski seri hikaye oyunlarnı oynarsın call of duty black ops 1 gibi
  16. M

onların geneline fırsatcı deniliyor kanki işine geliyorsa alıcan yoksa yok yapcak bişi yok
  17. M

Dolara bişey olduğu yok!!

hocam o zaman avrupa sözde bizi kıskanıyor ya avrupa 3 aylık asgari ücret parasına 1 araba alıyor borçsuz, sende 18 yaşıma geleyim bi işe gireyim kredi çekeyim ev alayım araba alayım ölene kadar o kredileri ödemeye mahkum kalıcaksın bide aldığın miktarın kat katını ödiceksin, yani anlıcağın bu...
  18. M

tabii ki düşer kankam 4000tl ise 3999,99 kuruş olarak alabilirsin güzel bence güzel indirim .d
  19. M

Dolara bişey olduğu yok!!

hocam öyle diyorsun ama dolar artınca fırsatcı siteler fıyatları değerinin kat kat üstüne çıkarırken dolar düştüğü zaman neden eski etiketlerini almıyor. Sokakda bulsan almıycağın gt710 sistem ince hesapda 5.500 tl dolar düşse bu sistem en baba 5.000 tl ye düşer dahada düşmez. Bizim ülkemizde...
  20. M

Mekanik klavye tuşlar cok kolay cikiyor

Gamepower mirana klavyem var fakat sag ve sol ok tuslarini tak cikar yapa yapa yalama oldu direk cikiyor sizce keycaps alsam sorun gidermi yoksa mekanik switchlemi alakali
Geri