Mutlu olmak için ne yapabilirim?

kdks

80+
Reaksiyon skoru
25
Merhabalar 1 hafta öncesinde hasta olan kuşum ellerimde son nefesini verdi. 1 haftadır mutlu olmaya çalışıyorum unutmaya çalışıyorum ama olmuyor ne yapsam boş geliyor. Derslerime odaklanamıyorum sürekli aklıma geliyor. Onu biraz da olsa unutmak için ne gibi aktiviteler yapabilirim? Kötü tarafı okula gidince dersleri bile dinleyemiyorum veya doğru düzgün ders çalışamıyorum.

hocam benimde evden kuşum kaçtı baya üzülmüştüm onun yerine yeni kuş aldık 7 aydır bizde baya hiperaktif ayıptır söylemesi küfür falanda öğrettim biraz gül gibi geçiniyoruz sende yenisini alıp istediğin gibi eğitebilirsin. Hayvan severliğinden dolayı kutluyorum bu arada

hocam benimde evden kuşum kaçtı baya üzülmüştüm onun yerine yeni kuş aldık 7 aydır bizde baya hiperaktif ayıptır söylemesi küfür falanda öğrettim biraz gül gibi geçiniyoruz sende yenisini alıp istediğin gibi eğitebilirsin. Hayvan severliğinden dolayı kutluyorum bu arada
Ya niyese saçma şeyler aklıma takılıyor acaba kaçan kuşa noldu diye merak ediyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: kdks
Ya niyese saçma şeyler aklıma takılıyor acaba kaçan kuşa noldu diye merak ediyorum
umarım biri yakalayıp beslemeye başlamıştır. Muabbet kuşları dışarı ortamına çok ters hayvanlardır. Görüş yetenekleri sokak hayvanlarına göre çok düşük olduğu için kurda kuşa hemen yem olurlar. Umarım biri yakalayıp besliyordur

Almak istiyorum ama onu da kaybedersem diye korkuyorum. almak isterim ama alsam bile ilgisiz olurum yazık olur kuşa

Almak istiyorum ama onu da kaybedersem diye korkuyorum. almak isterim ama alsam bile ilgisiz olurum yazık olur kuşa
Yapıcak bişey yok hayatın kanunu bu. Sadece o kuşunu unutmak için yenisini alabilirsin ama onada bişey olur diye korkuyorsan hiç alma gün geçtikçe geçer zaten o kuşun ölümü ömür boyu sürecek hali yok. Ama tavsiyem senin gibi hayvansever birinin bir kuş beslemesini isterim. Bazıları alıp hayvanlara işkence çektiriyo, azarlıyo, korkutuyo vb. tavsiyem alman yönünde

ya benimkiler bi küfretmedi gitti eve gelen gidene etsin istiyom :D

Hayallerini ve hedeflerini küçük tut.

• Beğen
40 gün sonra geçecek.

• Beğen
Hocam duygularınızı kontrol etmeyi öğrenin kendinizi zorlayın.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,668
Üyeler
192,454
Son üye
ocuonline
Geri