merhaba arkadaşlar pcyi kapattım ve geri açtığımda fazla voltaj almaya başladı pc windowsa da atmıyor değerleri çok yüksek ne yapacağımı bilmiyorum sorun nedir ne değildir bir bilgisi olan bana yardımcı olursa seviniirm değerleri altta vericem
ayn
telefonda sorun yok sadece pcde oluyor driverlarıda kurdum
1590192427
wifiden almıyorum wifide sorun yok interneti veriyor ama kablo kullandığımda gidip geliyor eski anakartımda böyle sorun yoktu
herkese merhaba arkadaşlar anakartı yeni aldım fakat benim bir sorunum var tüm driverları yükledim ancak internet gidip geliyor sorununu çözemedim nedir ne değildir kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim
3500 fiyatı var o kadara o yani zor gerçekten 2.el olarak bir canavar yaratabilir
1589916946
garantili temiz ürün bakarsa hiçbir sıkıntı da olmaz testlerini yaptırsın sanki sıfır aldığımızda sorun çıkmıyor mu ?
bende aldım geçen hafta anakart olarak MSI B450 Gaming Pro Carbon aldım ödeme onaylandı diyor fakat tedarik sürecinde olduğunu söylüyor müşteri hizmetleri ürünün elinde yoksa neden satışa sunarsın anlamıyorum çok saçma bide onu beklemesi var
Casper pclerin hepsinde aynı sorun var cihaz bir türlü kendini soğutamıyor fan gücü yetersiz kalıyor bunun sağlamlaştırmaları gerek ayrıyetten soğutucu alabilirsin
bütçe olarak fazlasına çıkamam bu attığım linkdekiler alınmaz mı ve dediğim gibi 2400mm lik işimi görür mü ve onların büyüklük anlamları nedir ne gibi faydası olur merak ediyorum ve bunuda açıklayan yok mesela !
Arkadaşlar 600 TL cıvarında bir bütcem var ve ne sıvı soğutucu alacağımı bilmiyorum bu konuda yardım ederseniz sevinirim
https://urun.n11.com/sogutucu-ve-fan/rampage-galaxy-240-amdintel-led-2120x120x25mm-sivi-sogutma-fani-P378689987...