Arama sonuçları: *

1. FieryKronos

Yardım ASUS B450M-A voltaj sorunu

denedim bayada beklettim
  2. FieryKronos

anakartın var ama işlemcinin yok 1590617747
  3. FieryKronos

sıkıntı olmaz dimi sırf 35 diye yazıyorum 1590616935 denemedim olmadı birde açılırken pc asus ekranında donup kalıyor biosa dahi zor giriyorum
  4. FieryKronos

platoon 600wlık bi psu 1590614201 denedim fakat düşmüyor pcyi kapattım geri açtığımda bios ekranı karşıma çıktı
  5. FieryKronos

merhaba arkadaşlar pcyi kapattım ve geri açtığımda fazla voltaj almaya başladı pc windowsa da atmıyor değerleri çok yüksek ne yapacağımı bilmiyorum sorun nedir ne değildir bir bilgisi olan bana yardımcı olursa seviniirm değerleri altta vericem
  6. FieryKronos

Yardım MSI B450 GAMİNG PRO CARBON internet sorunu

hayır msı kendi sitesinden yükledim
  7. FieryKronos

güncell intel diye bir şey kurdu ordan ayar yapmam gerekiyor mu
  8. FieryKronos

ayn telefonda sorun yok sadece pcde oluyor driverlarıda kurdum 1590192427 wifiden almıyorum wifide sorun yok interneti veriyor ama kablo kullandığımda gidip geliyor eski anakartımda böyle sorun yoktu
  9. FieryKronos

herkese merhaba arkadaşlar anakartı yeni aldım fakat benim bir sorunum var tüm driverları yükledim ancak internet gidip geliyor sorununu çözemedim nedir ne değildir kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim
  10. FieryKronos

3500 tl bütçe pc toplama

3500 fiyatı var o kadara o yani zor gerçekten 2.el olarak bir canavar yaratabilir 1589916946 garantili temiz ürün bakarsa hiçbir sıkıntı da olmaz testlerini yaptırsın sanki sıfır aldığımızda sorun çıkmıyor mu ?
  11. FieryKronos

3500 tl bütçe pc toplama

sıfır değilde 2.el gerçekten toplarsın
  12. FieryKronos

Gaming Gecesi aldığım ürün ne zaman gelir?

bende aldım geçen hafta anakart olarak MSI B450 Gaming Pro Carbon aldım ödeme onaylandı diyor fakat tedarik sürecinde olduğunu söylüyor müşteri hizmetleri ürünün elinde yoksa neden satışa sunarsın anlamıyorum çok saçma bide onu beklemesi var
  13. FieryKronos

sizce fiyat olarak ve parça olarak iyi almışmıyım?

bir de parçaların tek tek ne fiyata aldığını yazsa idin güzel olurdu
  14. FieryKronos

Bilgisayarım Cok Isınıyor

Casper pclerin hepsinde aynı sorun var cihaz bir türlü kendini soğutamıyor fan gücü yetersiz kalıyor bunun sağlamlaştırmaları gerek ayrıyetten soğutucu alabilirsin
  15. FieryKronos

Pc mi letgoya koysam kaç yazmalıyım

ARKADAŞIN DEDİĞİ GİBİ 600 GİBİ BİR FİYAT FAZLADA İYİ DEĞİL
  16. FieryKronos

Gaming Gecesi saatleri değişti!

ekran kartlarını etkileyiceğini düşünmüyorum fakat ankart ve diğer küçük donanımsal ürünlerin fiyatı makul olabilir
  17. FieryKronos

Yardım 600TL SIVI SOĞUTMA NE ALMALIYIM

bütçe olarak fazlasına çıkamam bu attığım linkdekiler alınmaz mı ve dediğim gibi 2400mm lik işimi görür mü ve onların büyüklük anlamları nedir ne gibi faydası olur merak ediyorum ve bunuda açıklayan yok mesela !
  18. FieryKronos

ben bu form sitesinden anladığım tek şey kimse kimseye yardım etmiyor ve sadece boş boş konuların olduğu bir site görüyorum
  19. FieryKronos

120MM YADA 240MM OLMASININ NEDENİ NE DAHA FAZLA SOĞUTMASIMI
  20. FieryKronos

Arkadaşlar 600 TL cıvarında bir bütcem var ve ne sıvı soğutucu alacağımı bilmiyorum bu konuda yardım ederseniz sevinirim https://urun.n11.com/sogutucu-ve-fan/rampage-galaxy-240-amdintel-led-2120x120x25mm-sivi-sogutma-fani-P378689987...
Top Bottom