Neler Yeni

Yardım 600TL SIVI SOĞUTMA NE ALMALIYIM

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
furkan karakaya
Arkadaşlar 600 TL cıvarında bir bütcem var ve ne sıvı soğutucu alacağımı bilmiyorum bu konuda yardım ederseniz sevinirim
sizce bunlar iyi mi ve radyatörün büyüklüğü ne kadar etkileyebilir bununda açıklamasını yaparsanız iyi olur bu konuda da bilmiş olurum

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,960
İsim
Chloe Grace Moretz
cooler master master liquid al kanka

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
furkan karakaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben bu form sitesinden anladığım tek şey kimse kimseye yardım etmiyor ve sadece boş boş konuların olduğu bir site görüyorum

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
ben bu form sitesinden anladığım tek şey kimse kimseye yardım etmiyor ve sadece boş boş konuların olduğu bir site görüyorum
Cooler Master tavsiyesi verilmiş. Fiyatı yukarıya çekerseniz başka tavsiye verenler de olur. Ben kullanmadığım için yorum yapmıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
furkan karakaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cooler Master tavsiyesi verilmiş. Fiyatı yukarıya çekerseniz başka tavsiye verenler de olur. Ben kullanmadığım için yorum yapmıyorum.
bütçe olarak fazlasına çıkamam bu attığım linkdekiler alınmaz mı ve dediğim gibi 2400mm lik işimi görür mü ve onların büyüklük anlamları nedir ne gibi faydası olur merak ediyorum ve bunuda açıklayan yok mesela !

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Arkadaşlar 600 TL cıvarında bir bütcem var ve ne sıvı soğutucu alacağımı bilmiyorum bu konuda yardım ederseniz sevinirim
sizce bunlar iyi mi ve radyatörün büyüklüğü ne kadar etkileyebilir bununda açıklamasını yaparsanız iyi olur bu konuda da bilmiş olurum

Bu onlardan daha iyi.

n3r3plAx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Alperen Öz
Instagram
https://www.instagram.com/alperenoz._/
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199042251799/
Twitter
alperenoz58
Facebook
alperen.oz.319
Discord
n3r3plax

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
bütçe olarak fazlasına çıkamam bu attığım linkdekiler alınmaz mı ve dediğim gibi 2400mm lik işimi görür mü ve onların büyüklük anlamları nedir ne gibi faydası olur merak ediyorum ve bunuda açıklayan yok mesela !
Bilgi sahibi olmadıkları için cevap vermiyor olabilirler. Cooler Master için, sıvı sızdırması olduğunda zararınızı karşıladıklarını söylüyorlar. Fiyatı da yüksek. Ben alacak olsaydım, Cooler Master veya Corsair alırdım. Satın alırken db değerlerine bakın. Fan çapı yüksek olursa daha iyi, fakat kullandığınız kasa ile uyumlu olup olmadığına bakmanız lazım. Kasanın ve satın alacağınız fanın ölçülerini kontrol edin. Youtube'de bununla ilgili açıklayıcı videolar var. Yüksek devirde sesli çalışabilir. Hava soğutma söyleseydiniz, Noctua, Cooler Master, Corsair, Be quiet veya Arctic markalarını tavsiye ederdim.

RmzDayi

80+ Silver
600 tl ye alacağınız sıvı soğutma sizi memnun edeceğini zannetmiyorum
daha az ödeyerek dual fanlı kule tipi soğutma daha iyi sonuçlar verecektir.

Top Bottom