Arama sonuçları: *

1. _arthur_

PASAPORT İŞLERİNDEN ANLAYAN BİRİSİ BANA YARDIM EDEBİLİR Mİ

Teşekkür ederim <3
  2. _arthur_

PASAPORT İŞLERİNDEN ANLAYAN BİRİSİ BANA YARDIM EDEBİLİR Mİ

Benim velilerimden birisi iett şoförü ibbde, yani bildiğim kadarıyla kamu çalışanı sayılıyor. Yeşil pasaport kamu çalışanlarının ailesine verildiği söyleniyor peki bunun bi şartları var mı? Meslekte 10 yıl geçirmiş olma vs. birisi böyle bişey dedi ama kesin bilmiyor o da yardımcı olursanız seviniirm
  3. _arthur_

Mentollü Sigara Veya Eski Paketler Nerede Satılır Satıcı Arıyorum?

Facebook grupları var bu konuyla ilgili özellikle bakabilrsin gönderi paylaşırsın kendi şehrini ve istediğini onlar sana ulaşırlar
  4. _arthur_

Sıkma canını üstad beğensen bulursun zaten ben sigara içmeyen biri olarak sadece arada öylesine çok nadir içerim çift mentolluler tat açısından normale göre çok güzel bide daha kaliteli normal marketlerden aldığınız sigaralara en kalitesizlerini dolduruyorlar veriyorlar yazık vallaha o kadar...
  5. _arthur_

Sen inanılmaz pahalıya almışsın kanka bi tanıdık bul ya da facebook gruplarından bak 70 80 TL'ye alırsın
  6. _arthur_

Boy nasıl uzatılır(Yaş 14)

Boyun yaşına göre uzun, sağlıklı uzamak istiyorsan C,D, Magnezyum gbi vitaminler kullanabilirsin tabi eksikliğin varsa. Yüzme, basketbol vucudunu yoğun kullanabileceğin bir spor yapabilirsin. Ve en önemlisi yemek yiyeceksin besinlerinden eksik kalmayacaksın eğer genetiğinde ne varsa çok üzerine...
  7. _arthur_

Sınıftaki kızla yakınlasmam lazım

Güldür ama şaklaban olma arada ciddi muhabbetler et huyunu suyunu öğren konuş yani kabul eder zaten hatta o istek atar
  8. _arthur_

1000MBps alırken 100mbspye düştü

Deniyorum şuan, acayip farkediyor yüklemelerde rdr2yi 30-40dkda indirirken 5-6 saate yükseldi sürekli oyun yükleyip silen bir insanım 1743685383 İkisinide yaptım, modeme takılı olan ucu aldım bu sefer bilgisayara, bilgisayara takılı olanı modeme taktım ve düzeldi. Hangisinin düzelttiğini...
  9. _arthur_

Kendi sistemimde 100 alıyorum önceden 1000 alıyordum
  10. _arthur_

Aynı kablo, aynı sistem 1000mbps sabit kullanıyordum dün bi laptopa takmak için ethernet kablosunu çıkardım ona taktım sorun yoktu şimdi tekrar kendi sistemime taktıgımda 100mbpsyi geçmiyor ne yapmalıyım
  11. _arthur_

İnternetimde bi sorun var

Bilgisayarımda internetim spotify,youtube gibi yerlerde on numara çalışıyor ama riot games internet bağlantısı algılamıyor, ve çoğu siteye giremiyorum DA dahil neden olabilir
  12. _arthur_

9600x işlemci boşta 40 50 derece soğutucu yok acaba ondanmı

Benim r5 5600üm boşta 70 derecede çalışıyordu stok fanlar çok kötü sıvı soğutmaya geçtim şimdi boşta 50 falan
  13. _arthur_

16 yaşında yapabiliceğim işler

Okumayacaksan sanayide motor bölümünde çalışmaya devam et. En azından ilerde usta olduğunda paran iyi bir bölümde okumuş insanla aynı ve ya daha fazla olur. Onun haricinde inşaat aşırı yorucu olur, garsonluk belli bir müddete kadar yapılabilir belli bir yaştan sonra yapamazsın. Makine öğrenmeni...
  14. _arthur_

Adıma gelecek olan mahkeme tebligatını nerden öğrenebilirim

Sağolun bende e devlette arıyordum fakat gib'e atıyordu sadece teşekkürler
  15. _arthur_

Adıma gelecek olan mahkeme tebligatını nerden öğrenebilirim

Bir olaydan sonra davacı oldum, adresime tebligat gönderilecek fakat adresim eski ikametgahım olarak seçilmiş. Ben bu tebligatı internetten nasıl görüntüleyebilirim?
  16. _arthur_

Sizce hangi kaskı almalıyım?

Cevaplarınız için teşekkür ederim <3
  17. _arthur_

Sizce hangi kaskı almalıyım?

https://www.n11.com/urun/ls2-challenger-jeans-kask-18584983?magaza=wututumotors&beden=2xl&utm_source=comp_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel ---...
  18. _arthur_

17 yaşında biri nerede çalışabilir?

Tavsiyem otele ve ya bahşişlere el koymayan bir yere gir kanka yoksa iyi para kazanamazsın
  19. _arthur_

XBOX INDIRME HIZIM COK DUSUK

steamde normal gamepass aldıgıma pişman oldum
Geri