Arama sonuçları: *

1. Bakersfield

Telefon kulaklığında sorun

Merhaba, 2 3 gün önce kulaklık aldım fakat tam kullanmadım şimdi ise kulaklığı takıp kabloyu hareket ettirdiğimde ya sesi kısıyor,başka müzik açıyor, müziği durduruyor veya telefonun kendi müzik uygulamasından müzik açıyor. Jack girişini her türlü toza karşı temizledim. Kablolu kulaklık tamiri...
  2. Bakersfield

Forza Horizon 4 Çöküyor

Günaydınlar, gece forza horizon 4 oynarken elektrikler gitti, elektrikler geldikten sonra pcyi açtım fakat kasıyor diye kapattım. Şimdi pcyi tekrar açtım forza horizona girdim oyun açılıyor fakat devam ete tıklamadan oyundan atıyor. Çözümü nedir.
  3. Bakersfield

Babama whatsapp sözleşmesi gelmedi

Merhaba arkadaşlar, annem ile ben sözleşme olayı ilk çıktığında kabul ettik fakat babama hala sözleşme falan gelmedi. 15 Mayısta bitiyor ne yapmamız lazım.
  4. Bakersfield

roblox açılmama sorunu

Robloxu denetim masasından mı sildiniz
  5. Bakersfield

roblox açılmama sorunu

Robloxun sitesinde oyunlar oluyor parkur gibi, siteden beğendiğiniz bi oyuna tıklayın ve start roblox olacak ona tıklayın.
  6. Bakersfield

roblox açılmama sorunu

Google'den oyun seçip giriyorsunuz dimi
  7. Bakersfield

Öneri 🔥Misafir çocuğu savar KASA🔥

Devletin sır notlarını sakladığı bilgisayar gibi.
  8. Bakersfield

Terörist Demirtaș Serbest Kalmalıdır?

Bu ülkede siyaset altyapısı oturtulmadığı için tarafsız kalmak en iyisi olabiliyor.
  9. Bakersfield

Sevilen Ve nefret edilen Windowslar

8.1 Kullandım çok hoşuma gitmişti.
  10. Bakersfield

Papara lite card alirken neler istiyorlar

Papara Türkiye Merkez Bankası Elektronik Para Kuruluşlarına üye. Google arama motoruna papara türkiye merkez bankası yazarsan tcmb resmi sitesi çıkacaktır siteye girip listeyi ailene gösterebilirsin.
  11. Bakersfield

papara güvenilir mi??

Güvenilir, ben ininal kullanıyordum sonra papara geçtim aşırı rahatladım. İninal gibi her şeye kullanım ücreti kesmiyor.
Top Bottom