Hasan BerkD
80+
- Reaksiyon skoru
- 103
arkadaşlar merhaba kardeşim roblox oynamak istiyor fakat starting roblox diyor sonra ekran falan gelmiyor yardımcı olabilecek var mı sürekli roblox roblox deyip duruyor 
Görev yöneticisinde bugda kalmış olabilir olmazsa sil yükle
arkada açık değil silip geri yükledim düzelmediGörev yöneticisinde arkada açık olabilir öyleyse işlemlerden kapatın tekrar deneyin
merhaba tahminimce starting roblox yükleniyor ve hiç bir şey açılmıyorarkada açık değil silip geri yükledim düzelmedi
Bilgisayarı yeniden başlatmayı dene en son çağre buarkada açık değil silip geri yükledim düzelmedi
yine olmadıBilgisayarı yeniden başlatmayı dene en son çağre bu
evetmerhaba tahminimce starting roblox yükleniyor ve hiç bir şey açılmıyor
onun sorunu genelde bende de oluyordu görev yöneticisnden ayrıntılardan roblox oluyordu ordan kapatınca düzeliyorduyine olmadı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
evet
valla görün müyor ne yapmam lazımonun sorunu genelde bende de oluyordu görev yöneticisnden ayrıntılardan roblox oluyordu ordan kapatınca düzeliyordu
nasıl yaniGoogle'den oyun seçip giriyorsunuz dimi
o zaman bilgisayarınız windows 10 ise microsoft store da roblox var ordan girmenizi öneririmvalla görün müyor ne yapmam lazım
bilgisayarım windows 10 ama microsoft store yok eski sürümo zaman bilgisayarınız windows 10 ise microsoft store da roblox var ordan girmenizi öneririm