BEYLER GENELLİKLE GTA CSGO VALORANT DEAD BY DAYLİGHT GİBİ OYUNLARI OYNUYORUM GÜZEL Bİ mouse ALMAM GEREK GAMER MAUSU ÜSTÜNDE SAĞINDA SOLUNDA EKLENTİ OLMAYAN mouseLER VARSA ALIRIM ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM :)
hocam sorunum video vb çekerken kulaklığımdan hafif cızırtı geliyo bas ayarı da yok mikrofon özelliklerinde kulaklığımın markası RAMPAGE SN-RW66 Alpha-X RGB 7.1 neden cızırtı yapıyo ya da kapatmak için bir çözümü var mı
beyler şimdi noldu bilmiyorum ama rgb kulaklığımın bi anda ışıkları yanmamaya başladı tuşu da açmıyo kulaklığın markası rampage alpha-x kulaklık yere düştü biraz hızlı düştü ama ondan sonra açılmıştı şimdi bilmiyorum bilgisi olan yardım edebilir mi
e
eyw kanka bunu almayı planladım umarım iyi bir klavyedir rgblimi bu rainbow mu ?
1620187176
1620187201
hocam peki bu rgbli mi mavi renkten kırmızı yapabilyomuyuz
bilgisayarı sıfırlamadan önce hiç kullanmazken bile derece 70 80 buluyodu
1620172128
i5 4570k
1620172187
mavi ekran aldığım için anakart değiştirdim sürekli alıyordum artık almıyorum mavi ekranı ancak oyunlara vb girerken dediğim gibi ya takılıyo ya kasıyo ya da açılmıyo oyundan atıyo işlemci...
öncelikle sa beyler önceden dead by daylight gta 5 fivem vb oyunlara giriyodum sonra mavi ekran hatası aldım anakartı değiştirdim hala oyunlara giremiyorum bi anda oldu nasıl oldu bilmiyorum işlemci çok fazla ısınıyo bi anda sorun işlemcide olablir mi