Arama sonuçları: *

1. X

LONGLİNE RAM NASIL ALINIR MI GÜVENİLİR Mİ ?

1621693287 başka ram varmı hocam bildiğin
  2. X

LONGLİNE RAM NASIL ALINIR MI GÜVENİLİR Mİ ?

HOCAM BENİM ANAKART DDR3 OLDUĞU İÇİN UYGUN RAM İNTERNETTE YOK Bİ TEK BUNU BULABILDİM SİZCE BUNU ALSAM Bİ SORUN VB ÇIKAR MI ? LİNK BU...
  3. X

GAMEPOWER URSA mouse Mİ COUGAR MİNOS XT Mİ

BEYLER BAŞKA GÜZEL mouse ÖNERİSİ OLANLAR DA TAVSİYE EDEBLİR AMA BUNLARIN İKİSNDEN BİRİNİ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM SİZCE HANGİSİNİ ALMALIYIM
  4. X

200 250 ARASI GAMİNG mouse TAVSİYESİ

BEYLER GENELLİKLE GTA CSGO VALORANT DEAD BY DAYLİGHT GİBİ OYUNLARI OYNUYORUM GÜZEL Bİ mouse ALMAM GEREK GAMER MAUSU ÜSTÜNDE SAĞINDA SOLUNDA EKLENTİ OLMAYAN mouseLER VARSA ALIRIM ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM :)
  5. X

RAMPAGE SN-RW66 Alpha-X RGB 7.1 kulaklığımdan cızırtı sorunu

hocam sorunum video vb çekerken kulaklığımdan hafif cızırtı geliyo bas ayarı da yok mikrofon özelliklerinde kulaklığımın markası RAMPAGE SN-RW66 Alpha-X RGB 7.1 neden cızırtı yapıyo ya da kapatmak için bir çözümü var mı
  6. X

beyler rgb kulaklığımın bi anda ışığı yanmamaya başladı

bozulma ihtimali var ama yere düştükten sonra baya bi çalıştı daha sonra kendinden gitti
  7. X

beyler rgb kulaklığımın bi anda ışığı yanmamaya başladı

beyler şimdi noldu bilmiyorum ama rgb kulaklığımın bi anda ışıkları yanmamaya başladı tuşu da açmıyo kulaklığın markası rampage alpha-x kulaklık yere düştü biraz hızlı düştü ama ondan sonra açılmıştı şimdi bilmiyorum bilgisi olan yardım edebilir mi
  8. X

bilgisayarım bi anda yavaşlayıp oyunları açmamaya başladı

bazı yerleri kırık ama soğutucu pek işlev görmüyo onu değiştiricem
  9. X

IOS 16gb iphone yeter mi?

benim kardeşim iphone kullanıyo 32 gb bile zor yetiyo 16 nın yetceğini düşünmüyorum
  10. X

mekanik klavye önerisi

bunu düşünüyorum ztn baya iyi geldi bana umarım memnun kalırım :)
  11. X

yeni değiştirdim 4 5 gün oldu
  12. X

blue switch rgb klawye GameNote HV-KB432L alınır mı?

GameNote HV-KB432L bu markayı alıcam sizce 350 tl ye bu alınır mı bence güzel ama size de sormak istedim
  13. X

mekanik klavye önerisi

baktım hoşuma gitti baya bi kaç kişiye daha sorduktan sonra alıcam eyw hocam
  14. X

mekanik klavye önerisi

e eyw kanka bunu almayı planladım umarım iyi bir klavyedir rgblimi bu rainbow mu ? 1620187176 1620187201 hocam peki bu rgbli mi mavi renkten kırmızı yapabilyomuyuz
  15. X

mekanik klavye önerisi

bu markanın num padı yok galiba hocam değil mi
  16. X

mekanik klavye önerisi

300 350 1620180745 gamepower neden almayım hocam bilgi verirmisin
  17. X

mekanik klavye önerisi

arkadaşlar gamepower rampage klawye alıcam mavi switch num sayıları ve rgb dahil önerdiğiniz klavye varmı
  18. X

hocam mavi ekran hatası artık olmuyo ama ondan sonra oyunları açmamaya başladı kasma vb oluyo
  19. X

bilgisayarı sıfırlamadan önce hiç kullanmazken bile derece 70 80 buluyodu 1620172128 i5 4570k 1620172187 mavi ekran aldığım için anakart değiştirdim sürekli alıyordum artık almıyorum mavi ekranı ancak oyunlara vb girerken dediğim gibi ya takılıyo ya kasıyo ya da açılmıyo oyundan atıyo işlemci...
  20. X

öncelikle sa beyler önceden dead by daylight gta 5 fivem vb oyunlara giriyodum sonra mavi ekran hatası aldım anakartı değiştirdim hala oyunlara giremiyorum bi anda oldu nasıl oldu bilmiyorum işlemci çok fazla ısınıyo bi anda sorun işlemcide olablir mi
Top Bottom