Neler Yeni

bilgisayarım bi anda yavaşlayıp oyunları açmamaya başladı

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
beyfendi
öncelikle sa beyler önceden dead by daylight gta 5 fivem vb oyunlara giriyodum sonra mavi ekran hatası aldım anakartı değiştirdim hala oyunlara giremiyorum bi anda oldu nasıl oldu bilmiyorum işlemci çok fazla ısınıyo bi anda sorun işlemcide olablir mi

Abdullah1

80+ Bronze
ana kart neden değiştiniz ? mavi ekran hatasını neyden verdiğini biliyormuydunuz

cyr1x

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
efe cengiz
öncelikle sa beyler önceden dead by daylight gta 5 fivem vb oyunlara giriyodum sonra mavi ekran hatası aldım anakartı değiştirdim hala oyunlara giremiyorum bi anda oldu nasıl oldu bilmiyorum işlemci çok fazla ısınıyo bi anda sorun işlemcide olablir mi
İşlemci nedir

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
beyfendi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıcaklıklar ne alemde?
bilgisayarı sıfırlamadan önce hiç kullanmazken bile derece 70 80 buluyodu
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşlemci nedir
i5 4570k

ana kart neden değiştiniz ? mavi ekran hatasını neyden verdiğini biliyormuydunuz
mavi ekran aldığım için anakart değiştirdim sürekli alıyordum artık almıyorum mavi ekranı ancak oyunlara vb girerken dediğim gibi ya takılıyo ya kasıyo ya da açılmıyo oyundan atıyo işlemci çok fazla ısınıyo

Abdullah1

80+ Bronze
bilgisayarı sıfırlamadan önce hiç kullanmazken bile derece 70 80 buluyodu

i5 4570k

mavi ekran aldığım için anakart değiştirdim sürekli alıyordum artık almıyorum mavi ekranı ancak oyunlara vb girerken dediğim gibi ya takılıyo ya kasıyo ya da açılmıyo oyundan atıyo işlemci çok fazla ısınıyo
Hocam mavi ekran hatası yazılımsal olabilir yada donanımsal olabilir sadece ana kart değil ekran kartı işlemci ram vb bunlar dan biri arızalıdır yada pc de virüs vardır yada bi dosya bozuktur

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
beyfendi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam mavi ekran hatası yazılımsal olabilir yada donanımsal olabilir sadece ana kart değil ekran kartı işlemci ram vb bunlar dan biri arızalıdır yada pc de virüs vardır yada bi dosya bozuktur
hocam mavi ekran hatası artık olmuyo ama ondan sonra oyunları açmamaya başladı kasma vb oluyo

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
hocam mavi ekran hatası artık olmuyo ama ondan sonra oyunları açmamaya başladı kasma vb oluyo
Virüs taramasi yap ssd ne veya hdd ne sağlık ve hız testi yap cmd yi yönetici çalıştır SFC /scannow yazip bozuk dosya varsa onar.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam tüm sistem özelliklerinizi tek tek yazarsanız sevinirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,179
Üyeler
165,939
Son üye
FrqheR
Top Bottom