Arama sonuçları: *

1. YiğitBilader

laptop için gtx 1650 ekran kartını nereden bulacağım internete yazdım yazdım yok

agalar dün haber vereceğimi yazmıştım @muhammetsaglam @rapstarjustercik fikirlerini çok iyi değiştirdim ancak bakarız dediler son kararı bildiririm size ben
  2. YiğitBilader

bu sitede dark temasınımı yoksa light temasınımı kullanmayı seviyorsunuz?

kısacası forum.donanimarsivi.com da bulunan tema özelliğinde açık temamı daha çok hoşunuza gidiyor yoksa kapalı temamı? anketimsi bir şey
  3. YiğitBilader

laptop için gtx 1650 ekran kartını nereden bulacağım internete yazdım yazdım yok

oha ne alaka olm çocuk mu kandırıyoruz biz linux kısmı olmasa yedirilebilir bir şey bence güzel taktik sevdim bu akşam söyliyicem
  4. YiğitBilader

oha efsane taktik eyvallah o zaman yarın bi netleştirirz yarın ne dediler yazarım size hadi şimdilik görüşürüz
  5. YiğitBilader

intelmi amd mi?? ciddi soru

yok ya bütçe zorunludur belki diye salladım onu sadece soruya odaklanın
  6. YiğitBilader

ben cahilim biraz ondan dayanıyom valla 1620294784 yani biraz bilgisizim bende pek ama en azından ortalama düzeyde yani neyin ne işe yaradığını biliyorum tabii ki ama kapıştırma konusunda hiç iyi değilim
  7. YiğitBilader

intelmi amd mi?? ciddi soru

intelmi amdmi
  8. YiğitBilader

hayır ben aynı fiyata hem ekran kartlı hemde çok daha iyi bir markadan üstelik diğerinden daha ucuz ve abdullah abiminde incelemiş olduğu bir bilgisayar bu bilgisayarı gösteriyorum diyorlar oğlum ne olacak işte bunu alalım bak hem bu ofis iş için kullanılıyor derslerinde yardımcı olur. bende...
  9. YiğitBilader

hayır daha laptopu almadım dostum. alıp kendim takacağım ekran kartını mecbur. ailem izin vermiyor ben onlara başka bilgisayar gösteriyorum onlar illa bu bu diyor.
  10. YiğitBilader

vardı ya öyle hatırlıyorum mutlaka vardır imkansız vardı net vardır ya
  11. YiğitBilader

aga nası ya vardı öyle kartlar laptop için üretilen kartlar
  12. YiğitBilader

laptop için gtx 1650 ekran kartını nereden bulacağım internete yazdım yazdım yok. Laptopuma takmak için laptoplar için üretilen gtx 1650 ekran kartı satın almam gerekli lütfen varsa linkini atarmısınız buraya.
Top Bottom