Neler Yeni

laptop için gtx 1650 ekran kartını nereden bulacağım internete yazdım yazdım yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
yiğit
Bütçe
6000
laptop için gtx 1650 ekran kartını nereden bulacağım internete yazdım yazdım yok. Laptopuma takmak için laptoplar için üretilen gtx 1650 ekran kartı satın almam gerekli lütfen varsa linkini atarmısınız buraya.

Fsburak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Burak Göktuğ
laptop için gtx 1650 ekran kartını nereden bulacağım internete yazdım yazdım yok. Laptopuma takmak için laptoplar için üretilen gtx 1650 ekran kartı satın almam gerekli lütfen varsa linkini atarmısınız buraya.
he pardon yanlış anladım

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Artık kapandı o devir, eskiden 980 falan takıyorlardı sonradan, artık direk gömülü geliyor, ayrıca laptopunuz da bunu desteklemesi lazım, MXM'mi laptopunuz ?
hayır daha laptopu almadım dostum. alıp kendim takacağım ekran kartını mecbur. ailem izin vermiyor ben onlara başka bilgisayar gösteriyorum onlar illa bu bu diyor.

rapstarjustercik

80+ Bronze
hayır daha laptopu almadım dostum. alıp kendim takacağım ekran kartını mecbur. ailem izin vermiyor ben onlara başka bilgisayar gösteriyorum onlar illa bu bu diyor.
Maalesef böyle bir şey imkansız. Hem 1650 MXM desteklemiyor. Ya onların dediğini niye bu kadar önemsiyorsun, al karşına de bak bu laptop daha iyi ekran kartı var daha rahat proje yaparım daha rahat oyun oynar işlerimi yaparım falan de. Ben yanlış anlamadım sanırım sana başka almak istemediğin laptop mu gösteriyorlar ?

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,736
İsim
Gtx 1090Tİ
Bulsanda bir PC den sökülmüş bulursun artık çok zor

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
yiğit
Maalesef böyle bir şey imkansız. Hem 1650 MXM desteklemiyor. Ya onların dediğini niye bu kadar önemsiyorsun, al karşına de bak bu laptop daha iyi ekran kartı var daha rahat proje yaparım daha rahat oyun oynar işlerimi yaparım falan de. Ben yanlış anlamadım sanırım sana başka almak istemediğin laptop mu gösteriyorlar ?
hayır ben aynı fiyata hem ekran kartlı hemde çok daha iyi bir markadan üstelik diğerinden daha ucuz ve abdullah abiminde incelemiş olduğu bir bilgisayar bu bilgisayarı gösteriyorum diyorlar oğlum ne olacak işte bunu alalım bak hem bu ofis iş için kullanılıyor derslerinde yardımcı olur. bende tamam dedim ama bu gün tartışıcam bakalım neler olacak. ne olduğunu yarın bu konuda yazarım birde

istediğim bilgisayar : https://www.trendyol.com/acer/nitro...x-1650-15-6-fhd-linux-nh-q9gey-003-p-69615722

diretilen bilgisayar (sanırım çünkü daha net bir şey yok fakat huawei markasından alacaklarmış ve 7 bin tllik olan bu 7bin tl demişlerdi) : https://www.trendyol.com/huawei/mat...-40264887?boutiqueId=561498&merchantId=106895

(umarım reklama girmez )

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ali
yurt dışından alabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.google.com/search?q=lap...UEKuwKHX51CfMQ_AUoAXoECAEQAw&biw=1495&bih=723 burada var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,968
Üyeler
159,427
Son üye
ahmednabi
Top Bottom