Arama sonuçları: *

1. z3r0tw0

Raspberry Pi Pico 2W HID fare emülatörü için 2 bilgisayarlı kurulum

Raspberry Pi Pico 2W üzerine kurulu donanım tabanlı bir fare emülatörü yayınlıyorum. Hedef (oyun) bilgisayarı meşru bir USB HID fare gibi sunulurken, ikinci bir bilgisayardan UART aracılığıyla hareket verileri alıyor. Oyun makinesinde hiçbir yazılım çalışmıyor, hiçbir dosya değiştirilmiyor ve...
  2. z3r0tw0

Bu Fiyata Daha İyisini Bulur muyum Yoksa Alıyım Mı ?

Bu fab v4, v5, v6 olayı sadece rengi mi yoksa daha mı rahat v6? Fiyatları aynı da.
  3. z3r0tw0

bu anakarta takabileceğim işlemcileri bilmiyorum

Bütçe? Gigabyte B450M H için ben olsam 5800x3d ile giderdim. İşlemci destek listen.
  4. z3r0tw0

bu anakarta takabileceğim işlemcileri bilmiyorum

Ryzen 9 5950X anakartınızın tam markasını bilmiyorum ama b450m en fazla bunu destekliyor. (12.000-13.000TL)
  5. z3r0tw0

RX Mİ RTX Mİ HANGİSİ?

Çoğu deneyimli kullanıcı, fiyatı ne olursa olsun AMD kartları satın almaz. Deneyimli oyuncular, takılmalar, rastgele çökmeler, aşırı gürültü ve sorunlarının eşlik ettiği ortalama FPS değerlerinin bir anlamı olmadığını çok iyi bilirler. Bende AMD kart kullanmıştım zamanında. Mavi ekrandan...
  6. z3r0tw0

Ubuntu son sürüm kurulumda disk seçemiyorum

EFI 100 mb aşağı olmaması lazım bu yüzden sda1 boot partitionu olmamalı. sda1 'de tam olarak ne var? Sda1 ya da sda3 den biri Boot diğeri Recovery olabilir. Recovery olanı silerseniz belki kurabilirsiniz. Sda 1 in içini gösterme şansınız var mı? Windows'tan harf atayarak bakabilirsiniz. Recovery...
  7. z3r0tw0

5000 TL dizüstü bilgisayar önerisi

https://www.trendyol.com/asus/x515jfa1-ej005a1-intel-core-i5-1035g1-8gb-256gb-ssd-mx130-freedos-15-6-fhd-p-156067722?boutiqueId=584952&merchantId=155616 https://www.incehesap.com/toshiba-dynabook-satellite-pro-c50-h-10w-15-6-full-hd-notebook-fiyati-49423/...
  8. z3r0tw0

5000 TL dizüstü bilgisayar önerisi

5000 - 6000 TL Arasında programcılık için dizüstü bilgisayar arıyorum. Minimum özellikler: 8 gb RAM. i5 İşlemci. 512 SSD (Çok fiyat aşarsa belki bir tık aşağı düşürebiliriz boyutu). Kullanılacak yazılımlardan bazıları: Photoshop 2021. Adobe Animate 2021. Kısacası çoğu Adobe paket...
  9. z3r0tw0

2.El Ekran Kartı Alıcam Ama Sorunlı

Almayın. Kart yanmış anlattığınız kadarıyla. Aynı özelliklerde rx 560 4 gb var bende duruyo köşede. Driver kurunca reset attırıyor. Yanmış.
  10. z3r0tw0

Hwid banı nasıl kalkar windows 10

Anakartı değiştir. Aşırı basit ve bedava bir yolu daha var ama karşıma hileciler gelsin istemiyorum. :ROFLMAO: Cihazı 2. el aldım deseydin yardım ederdim.
  11. z3r0tw0

Windows 11'e geçecek misiniz?

Ben Linux'a geçmek istiyorum ama Valorant ve League of Legends hayır diyor. :cry:
  12. z3r0tw0

Kablolu yazıcıyı modeme bağlayıp kablosuz yapma

Dene istiyorsan. Modem arayüzünden ayar yapman gerekebilir. https://urun.n11.com/diger/digitus-dn-13001-1-1-port-fast-ethernet-print-serv-P489370658
  13. z3r0tw0

GT 1030 önerir misiniz??

GT 1030 alacağına son önerilen bir sistem vardı burda onun apu işlemcisi daha güçlü diye hatırlıyorum. Hem işlemciyide aradan çıkarmış olursun. Bizzat GT 1030 kullandığım için söylüyorum. 4300GE İle F/P Sistem Toplamak. Bak şu videoya bir defa. Özellikle 13. dakikadan sonrası. Ben o performansı...
  14. z3r0tw0

İşlemci fanını takmak için anakartı sökmeli miyim?

Öteki kapağını çıkarıp işlemciyi takabilmeniz lazım. Sanmıyorum anakartı sökmenize gerek olduğuna.
  15. z3r0tw0

Nedense bir oyun için hayattan soğudum

Cigara iç cigara. Çık bir cigara iç mis gibi oluyosun.
  16. z3r0tw0

Nedense bir oyun için hayattan soğudum

Girmeden tahmin ettim League of Legends olduğunu. o.O2 Valorant ile dönüşümlü oyna daha az tilt olursun. Hatta bence Valorant'ı sırf o yüzden çıkardılar. Birinden tilt olunca ötekine geçelim diye.
  17. z3r0tw0

Windows 10 Ucuz Lisans Var mı? (Yardım)

HWIDGEN diye bir şey var. Bir kere kullandığında hesabına kaydediyor lisansı. Aklın rahat olsun diye şifreni değişebilir ve sonradan format atabilirsin. Ömür boyu kullanabiliyorsun lisansı.
  18. z3r0tw0

valorant oyundan atıyor sorunu

Alt tab yerine alt enter'e bas. Bendede oluyordu böyle yapınca kapanmıyor.
  19. z3r0tw0

Gt 1030 nasıl oc yapabilirim

Isınmamasının nedeni BIOS'un fansız modele göre yazılmış olması olmasın? Gerçi zorlanırsa kapatır BIOS ile oynamadığınız sürece güvende olmanız lazım. Overclock yaparak ısınmaması için yapılan optimizasyonları çöpe atmış oluyorsunuz. En azından fan takmanızı tavsiye ederim.
  20. z3r0tw0

3:00 İtibari İle Türk Telekomda Yavaşlama

TTNET'in verdiği modemleri kullanmayın mümkünse dışardan alın. Aynı fiyata geliyor ama üzerinde rahatsız edici yazılım olmuyor ve TR69 portu falan kapatılabiliyor. Benim parasını verdiğim bir şeyi uzaktan yönetmelerini sevmiyorum.
Geri