Windows 10 Ucuz Lisans Var mı? (Yardım)

House2k

80+
Reaksiyon skoru
12
Merhaba değerli arkadaşlar, bilgisayara format atma düşüncem var fakat lisansım yok internette bir çok lisans satan site var fakat ne kadar güvenilir ve doğrudur bilemiyorum bazı lisanslar 3 ay gibi belli bir süre sonra iptal falan olabiliyormuş. Ben ucuz bir lisans satın almak istiyorum. 50 TL bantlarında bir şeyler istiyorum güvenilir bir lisans var mıdır önerebileceğiniz.

60TL'ye SağlamLisans'tan Retail Key alabilirsin ben aldım ve doğru yolladılar, memnunum.

Merhaba değerli arkadaşlar, bilgisayara format atma düşüncem var fakat lisansım yok internette bir çok lisans satan site var fakat ne kadar güvenilir ve doğrudur bilemiyorum bazı lisanslar 3 ay gibi belli bir süre sonra iptal falan olabiliyormuş. Ben ucuz bir lisans satın almak istiyorum. 50 TL bantlarında bir şeyler istiyorum güvenilir bir lisans var mıdır önerebileceğiniz.
Kullanıyorum gayet güzel.

CMD ile etkinleştirebiliyordun. Onun konusu bulursam atarım
Öyle bir şey varsa çok güzel olur eğer bulabilirseniz çok güzel olur.

60TL'ye SağlamLisans'tan Retail Key alabilirsin ben aldım ve doğru yolladılar, memnunum.
30 TL'ye bile satan site buldum ama işkillendim biraz önerdiğiniz siteyi 'de inceleyeceğim teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kullanıyorum gayet güzel.
Konuyu şimdi inceliyorum bilgilendirme için teşekkürler.

Öyle bir şey varsa çok güzel olur eğer bulabilirseniz çok güzel olur.

30 TL'ye bile satan site buldum ama işkillendim biraz önerdiğiniz siteyi 'de inceleyeceğim teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konuyu şimdi inceliyorum bilgilendirme için teşekkürler.

HWIDGEN diye bir şey var. Bir kere kullandığında hesabına kaydediyor lisansı. Aklın rahat olsun diye şifreni değişebilir ve sonradan format atabilirsin. Ömür boyu kullanabiliyorsun lisansı.

amazonda vardı sanırsam ama pek fikrim yok istediğin gibi mi

Bende Windows 10 pro yazıyor sadece Professional etkinleştirme kodunu falan giriyorum etkinleştirilemedi diye hata veriyor.

Trendyol gibi bilinen sitelerre bazı satıcılar var

Baya uğraştım şu hatayı verip duruyor sürekli.

Kod:
Hata: 0xC004D302 Microsoft Windows çekirdek olmayan sürümünü çalıştıran bir bilgisayarda hata metnini görüntülemek için 'slui.exe 0x2a 0xC004D302' komutunu çalıştırın.

Geri