Arama sonuçları: *

1. B

Donanım arşivi forum veri sızıntısı

Anladım, olabilir haklısınız. birkaç yerde daha aynı şifre kullanıyorum. hepsini farklı bir şekilde yapacağım o zaman. buradaki hesap kapatılmıyormuş zaten. Şifreyi değiştirmekte fayda var
  2. B

birkaç farklı yerden de gelmişti. onlardan birisi donanım arşiviydi. ayrıca arkadaşımda da donanım arşivinden sızıntı olmuş gözüküyordu. hesabı güvenceye almak adına pek kullanmadığım için bu hesabımı silecektim.
  3. B

Bir aralar bu sitede veri sızıntısı olmuş arkadaşımda da aynısı gözüküyor. Hesabımı silmek istiyorum fakat silemiyorum bir yolu var mıdır zaten kullanmıyorum şifre değiştirmek yerine sileyim diyordum.
  4. B

E-ATX kasa tavsiyesi

Kasamı değiştirmek istiyorum ve ileride yükseltme yapacağım için şimdiden hazır olmak istiyorum. Bütçe çok sorun değil gerçekten güzel diyeceğiniz kasalar önerirseniz sevinirim. Aslında ASUS ROG STRIX GX 601 Helios gibi kasa isterdim fakat stokta yok.
  5. B

Samsung 980 1TB SSD'den 990 Pro 2TB modeline geçiş yapılır mı?

Merhaba sizden tavsiye almak istiyorum çünkü karışık bir durumda kaldım. Bende zaten Samsung 980 1TB ve WD blue 7200 RPM 1TB HDD var ancak HDD oyunlar için çok kötü bu yüzden hep SSD'ye yükleme yapıyorum 1TB içinde sıkıştım yetmiyor işte sorun burada başlıyor çünkü anakartım MSI Pro H610M-B yani...
  6. B

Instagram'da hesap açamıyorum

Instagram'da hesap açmam gerekiyor ancak hesap açamıyorum. Telefonda bilgileri doldurup açmaya çalıştığım zaman boş bir mesaj kutusu çıkıyor mecbur "ok" basıyorum başka seçenek sunmuyor. Bilgisayarda ise hiçbir şey olmuyor bilgilerimi girip hesap oluştura basınca. Her yolu denedim hesap...
  7. B

Pc mavi ekranda kaldı

https://drive.google.com/drive/folders/1XBwiEtj0c435Ak_6WmBoUf99GuJFTAQg?usp=drive_link 1708284591 bilmiyorum ama istediğiniz minidump dosyasını attım
  8. B

Pc mavi ekranda kaldı

Öyle olmuyor işte o ekranda kaldı kendim düğmeden açıp kapatsam bir şey olur mu?
  9. B

Pc mavi ekranda kaldı

Dün Windows 11'e geçmiştim. Bugün Valorant gireyim dedim anında mavi ekran verdi ve %100 de kaldı bilgisayarı açıp kapatsam sorun olur mu?
  10. B

Monitöre bembeyaz ekran geliyor

Hayatımın en saçma problem çözümünü size anlatayım. Az önce yanlışlıkla çözdüm. Arkadaşım da bilgisayardan iyi anlıyor ve onla konuşuyordum telefondan o sırada bilgisayar uyku moduna girmişti. Geldiğimde uyku modundan çıksın diye mouse'yi salladım ve ekran normal bir şekilde açıldı. Test etmek...
  11. B

Ekrandaki görüntü o kadar bozuk ki yapabileceğimi sanmıyorum. Onun yerine geforce experience uygulamasından en son çıkan driverları kursam olur mu?
  12. B

Hdmı ile bağladım görüntü yine bozuk
  13. B

Monitör 360hz olduğu için o değeri verecek displayport kablo bulabilir miyim bilmiyorum hdmı vardı sanırım öyle denerim
  14. B

Girişi değiştirebilirim ama başka kablom yok
  15. B

Dün sorun olmadan oyun oynuyordum bugün bilgisayarı açtım ve ekrana bembeyaz pikselli renklerle açılıyor monitörde sorun yok gibi. Monitörün paneli normal gözüküyor tuşlarıyla açtığım için görebiliyorum menüde sorun yok. Sizce sorun ne ve nasıl düzeltilebilir?
  16. B

750-850W PSU önerisi

hocam bende o psu yu düşünüyordum 850w olanı bitmiş 750w olanı var sanırım onu alacağım. daha iyi bir öneri gelmezse
  17. B

750-850W PSU önerisi

Arkadaşlar şu anki güç kaynağım bozuk olduğu için yeni güç kaynağı alacağım geleceğe dönük olsun diye 750-850W arası istedim normalde o kadar yüksek Watt'a ihtiyacı yok RTX 3060'ın biliyorum. İleride değiştireceğim için sistemi öyle istedim. 80 Plus Gold olursa iyi olur. Bütçeyi 3500'e kadar...
  18. B

Exe dosyası açılmadan bilgisayara zarar verebilir mi?

Merhaba başımdan geçen olayı anlatacağım size bilgisayarım güvende mi emin olmak için soracağım. PDF dosyası indirmem lazımdı internette buldum bir sitede çok indir yeri vardı yanlış yere tıkladım anında indi. Exe dosyalı bir şeydi fotoğrafını atacağım her neyse 4-5 MB boyutundaydı anında indi...
  19. B

Steam'den alınan oyun kütüphaneye gelmedi ama para çekildi

steam parayı almış gözüküyor sadece ininal'ın uygulamasında herhangi bir blokaj var gibi bir şey yazmıyor ama işlemin ne durumda olduğu da yazmıyor umarım düzelir süresi çok fazla geldi.
  20. B

Steam'den alınan oyun kütüphaneye gelmedi ama para çekildi

Merhaba. Steam'den oyun almıştım fakat para çekildi ama oyun gelmedi bana. Oyunu telefondan Steam'e girip almıştım. Bir hata oldu gibi bir şey yazdı sonrasında para çekildi ama oyun kütüphanemde yok. daha sonrasında steam desteğe mesajımı yazdım ve cevap olarak böyle bir cevap geldi. Yani ne...
Geri