Steam'den alınan oyun kütüphaneye gelmedi ama para çekildi

beyo6161

80+
Reaksiyon skoru
3
Merhaba. Steam'den oyun almıştım fakat para çekildi ama oyun gelmedi bana. Oyunu telefondan Steam'e girip almıştım. Bir hata oldu gibi bir şey yazdı sonrasında para çekildi ama oyun kütüphanemde yok.
daha sonrasında steam desteğe mesajımı yazdım ve cevap olarak böyle bir cevap geldi.
1670598516043.png

Yani ne yapmam lazım beklemem mi lazım 30 iş günü içerisinde blokaj kaldırılabilir diyor kesin olur mu? ya da başka bir şey mi yapmam lazım.

evet 30 iş günü içinde blokaj kaldırılır bir şey yapmanıza gerek yok ama süre absürt uzun geldi saçma olmuş biraz

evet 30 iş günü içinde blokaj kaldırılır bir şey yapmanıza gerek yok ama süre absürt uzun geldi saçma olmuş biraz
steam parayı almış gözüküyor sadece ininal'ın uygulamasında herhangi bir blokaj var gibi bir şey yazmıyor ama işlemin ne durumda olduğu da yazmıyor umarım düzelir süresi çok fazla geldi.

steam parayı almış gözüküyor sadece ininal'ın uygulamasında herhangi bir blokaj var gibi bir şey yazmıyor ama işlemin ne durumda olduğu da yazmıyor umarım düzelir süresi çok fazla geldi.
bende trendyoldan iade alırken paparanın uygulamasında blokaj var vs. yazmıyordu blokaj olduğu halde, paranın gelmesi 14 iş günü sürmüştü sizinkide gelir 30 gün süreceğini sanmıyorum

Geri