Steam dan oyun aldım gelmedi iptal ettim ama para iadeside gelmedi

Adem02

80+
Reaksiyon skoru
0
Steam dan oyun aldım gelmedi iptal ettim ama para iadeside gelmedi steam desteğe başvurdum 30 gün içerisinde para hesabınıza gelir yada banka bloke koymuştur dedi 30 gün geçti aradan bankanın müşteri hizmetleri ile görüştüm para iadesi gelmedi diyor

Ne zaman iade ettin ve karta mı iade ettin steam cüzdanına mı

hocam hemen gelmez
hocam aradan 30 gün geçti desteğe başvurdum banka ile görüş dedi bankayı aradım onlarda diyorki para iadesi falan gelmedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne zaman iade ettin ve karta mı iade ettin steam cüzdanına mı
direkt kart ile oyunları satın almaya çalıştım oldu ama oyunlar bekleniyor dedi 3-4 saat falan bekledim halen gelmedi iptal ettim

Son düzenleme:
hocam aradan 30 gün geçti desteğe başvurdum banka ile görüş dedi bankayı aradım onlarda diyorki para iadesi falan gelmedi

direkt kart ile oyunları satın almaya çalıştım oldu ama oyunlar bekleniyor dedi 3-4 saat falan bekledim halen gelmedi iptal ettim
Aradan 1 yıl geçmiş ama sorunu nasıl çözdün acaba? Benim de 15 gündür iadem gelmedi.

Gerçi forumda 3 mesajın varmış, bu mesaja cevap verme ihtimalin %0,01. :D

Aradan 1 yıl geçmiş ama sorunu nasıl çözdün acaba? Benim de 15 gündür iadem gelmedi.

Gerçi forumda 3 mesajın varmış, bu mesaja cevap verme ihtimalin %0,01. :D
Bankayı ara hocam 15 gün normal değil.

Hafta sonlarını saymazsak 11 gün ediyor, bu hafta da gelmezse ondan sonra mı arasam acaba diyorum.
2 hafta zaten normal değil hocam. Steamla da alakası olabilir ama onaylandıysa bankadan kaynaklıdır.

2 hafta zaten normal değil hocam. Steamla da alakası olabilir ama onaylandıysa bankadan kaynaklıdır.
6 Ağustosa kadar gelir mi demek istiyor?
1722688574045.png

Geri