Steam dan oyun aldım gelmedi iptal ettim ama para iadeside gelmedi steam desteğe başvurdum 30 gün içerisinde para hesabınıza gelir yada banka bloke koymuştur dedi 30 gün geçti aradan bankanın müşteri hizmetleri ile görüştüm para iadesi gelmedi diyor
hocam hemen gelmezSteamdan oyun satın aldım
hocam aradan 30 gün geçti desteğe başvurdum banka ile görüş dedi bankayı aradım onlarda diyorki para iadesi falan gelmedihocam hemen gelmez
direkt kart ile oyunları satın almaya çalıştım oldu ama oyunlar bekleniyor dedi 3-4 saat falan bekledim halen gelmedi iptal ettimNe zaman iade ettin ve karta mı iade ettin steam cüzdanına mı
Aradan 1 yıl geçmiş ama sorunu nasıl çözdün acaba? Benim de 15 gündür iadem gelmedi.hocam aradan 30 gün geçti desteğe başvurdum banka ile görüş dedi bankayı aradım onlarda diyorki para iadesi falan gelmedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
direkt kart ile oyunları satın almaya çalıştım oldu ama oyunlar bekleniyor dedi 3-4 saat falan bekledim halen gelmedi iptal ettim
Bankayı ara hocam 15 gün normal değil.Aradan 1 yıl geçmiş ama sorunu nasıl çözdün acaba? Benim de 15 gündür iadem gelmedi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gerçi forumda 3 mesajın varmış, bu mesaja cevap verme ihtimalin %0,01.![]()
Hafta sonlarını saymazsak 11 gün ediyor, bu hafta da gelmezse ondan sonra mı arasam acaba diyorum.Bankayı ara hocam 15 gün normal değil.
2 hafta zaten normal değil hocam. Steamla da alakası olabilir ama onaylandıysa bankadan kaynaklıdır.Hafta sonlarını saymazsak 11 gün ediyor, bu hafta da gelmezse ondan sonra mı arasam acaba diyorum.
Tamamdır eyvallah, ben o zaman şimdi steam desteğe yazayım, büyük ihtimal bankadan kaynaklı sorun diyecek.2 hafta zaten normal değil hocam. Steamla da alakası olabilir ama onaylandıysa bankadan kaynaklıdır.
6 Ağustosa kadar gelir mi demek istiyor?2 hafta zaten normal değil hocam. Steamla da alakası olabilir ama onaylandıysa bankadan kaynaklıdır.
Evet hocam ama görmen lazım şeklinde yazmış. 6 ağustosta gelmezse tekrar ulaş.6 Ağustosa kadar gelir mi demek istiyor?
Alıntıyı görüntüle
Tamamdır.Evet hocam ama görmen lazım şeklinde yazmış. 6 ağustosta gelmezse tekrar ulaş.