Arama sonuçları: *

1. K

(Güncellendi) MSI B450M-A PRO MAX için yeni BIOS çıktı

Teşekkür ederim şimdi şehir dışındayım bir kaç gün içerisinde döndüğümde kurulumu sağlayacağım.
  2. K

Google saçma siteleri önermesi

Koskoca google bu işle uğraşmıyor kaç aydır. Dediğim tarayıcı değil arama motoru sadece ve düzelene kadar ben burdan devam :D
  3. K

Google saçma siteleri önermesi

DuckDuckGo eklentisini ve arama motorunu tavsiye ederim. Bende aynı sorundan dolayı böyle bir çözüm bulmuştum.
  4. K

Amazon kargo tasiniyorda kaldi

Kargo firması müşteri hizmetleri ile görüşebilirsiniz ups ise güzel yardımcı oluyorlar amazon lojistik ise amazon müşteri hizmetlerine ulaş onlarda yardımcı olacaktır her durumda.
  5. K

🔥İndirim LG UltraGear 24GN53A-B 144HZ / 2.499,00TL

Kullanan arkadaşlar var mı nasıl bir şey gelecek ona göre hazırlıklı olalım inceleme videosu bulamadım :D
  6. K

❌İndirim Bitti! viewsonic VX2468-PC-MHD 2.799TL

İncelemesi var mı monitörün ?
  7. K

MSI Spatium M371 Aldım

Arkadaşlar Gaming gecesinden 749 TL'ye MSI Spatium M371 aldım iyi yapmış mıyım yorumlarınızı bekliyorum ona göre iade oluşturacağım. Anakartım MSI B450M Pro- M.2 Max.
  8. K

🔥İndirim İncehesap Gaming Gecesi !

MSI Spatium M371 Aldım 749 TL ye iyi midir ne diyorsunuz arkadaşlar ?
  9. K

🔥İndirim Ugreen Harici USB Ses Kartı, Siyah, 15 Cm 188 TL 🔥

Realtek Audio Consele uygulamasından akustik eko iptalini açarsanız bütün iletme sorunu düzelir.
  10. K

Ryzen 5 3500 rx6600xt ne kadar darboğaz yapar? Rx6600 mü seçmeliyim

Ben olsam elimdeki işlemciyi satarım gelen para ile üstüne birazcık ekleyip Ryzen 5 5500 alıp rx 6600 xt li bir sistem kurardım
  11. K

🔥İndirim EVGA Sıvı Soğutucu RGB 1990'TL

Bende de stokta var gözüküyor
  12. K

❌İndirim Bitti! SAPPHIRE Pulse AMD Radeon RX 6700 6225 TL

Bende de aynı kart var ryzen 5 5500 ile kullanıyorum mis gibi çalışıyor.
  13. K

Apu sistem ileride ekran kartı eklemesi olacak

Daha iyisini toplarsın daha ucuza indirimlerle
  14. K

🔥İndirim Acer Nitro 23,8" Full HD 1ms 165Hz 2499 TL🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

Fiyatına göre performans verebilecek bir monitör mü ghosting olaylarında incelemesini bulamadım internette sormak istedim.
  15. K

Çeşitli yorumlar var internet üzerinde kumara girilir mi oyunlar için ona göre sipariş geçelim
  16. K

DP Girişi var mı bu cihazda 165 hz yazmışlar ama hdmi girişi var gözüküyor sadece ?
Top Bottom