Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 12 Lt airfry 1783Tl ye 🔥🔥

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
1681129081361.png

hjorvif

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Hjorvif
Stok geliyor mu beyler, alamadım şunu ya

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mehmet şahin
Link ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Doğu
Bugün elime ulaştı fakat içindeki aparatlar eksik, bu eksik aparatlar yüzünden patates çevirme işlemi şiş çevirme ve tavuk çevirme işlemi yapamıyorum. İletişim kueabilecegim bir adres de yok direkt iade seçeneği var ne yapmam lazım bilgisi olan var mı bu konuda?

LVQ10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
706
İsim
Kaan
Bugün elime ulaştı fakat içindeki aparatlar eksik, bu eksik aparatlar yüzünden patates çevirme işlemi şiş çevirme ve tavuk çevirme işlemi yapamıyorum. İletişim kueabilecegim bir adres de yok direkt iade seçeneği var ne yapmam lazım bilgisi olan var mı bu konuda?
Kutunun içine tamamen baktığına emin misin, köpüklerin içinde kalmış olabilir. Neler eksik?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Doğu
Kutunun içine tamamen baktığına emin misin, köpüklerin içinde kalmış olabilir. Neler eksik?
Tamamen baktım kanka, tavuk döndürmek için olan aparat eksik. O çubuk olmadan patates kafesi ve şiş de kullanılmıyor. Paket geldiğinde ana paket açıktı zaten üstteki köpük yoktu altta sadece kalan aparatlar vardı. Az önce amazondan o eksik aparatı bulup satın aldım 1-2 haftaya gelir sanırsam. Yapacak bir şey yok, Amazon ile konuştum tek çözüm iade diyolar pek iade edesim yok. Bu nedenle aparatını satın aldım.

ccc1233

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Ahmet Mehmet
Tamamen baktım kanka, tavuk döndürmek için olan aparat eksik. O çubuk olmadan patates kafesi ve şiş de kullanılmıyor. Paket geldiğinde ana paket açıktı zaten üstteki köpük yoktu altta sadece kalan aparatlar vardı. Az önce amazondan o eksik aparatı bulup satın aldım 1-2 haftaya gelir sanırsam. Yapacak bir şey yok, Amazon ile konuştum tek çözüm iade diyolar pek iade edesim yok. Bu nedenle aparatını satın aldım.
Aparatın linki ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Doğu
Aparatın linki ?
Başta bunu almıştım sonra iptal edip,
Bu linktekini aldım. Aynı ürün arada 100 lira fark var fazladan 100 TL vermek istemedim. Kalitesinin çok fark edeceğini düşünmüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşta eksik parça yok, Bu aparatın uzunluğuna bakmasını istedim tam 25 cm geliyor aparatın uzunluğu ve birebir aynı resimdekiyle. Eğer resimdeki gibi gelirse AirFryer'a uyar.

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0
Top Bottom