1700'e spor ayakkabı satıyorlar hocam Yine kaçırdık alanlara h.oAlmanya fiyatı en ucuz airfry, çok kaliteli bir şey beklemeyin
Yani aynı kutuda 2 tane olsa bile büyüklüğüne niye baksınlar ki ürün büyük ne yapalımAynı kutuda 2 tane gelmez hocam 1 tanesi bile kocaman kutuda geliyor
amazon almanya sitede 100 euro satıyor hepsi baya memnunlar
baya kaliteli bu aradaAlmanya fiyatı en ucuz airfry, çok kaliteli bir şey beklemeyin
İptal ettim çok kaliteli bir ürün değil anladım
Bunu neye dayanarak söylüyorsunuz merak ettim, ben de aldım içime kurt düşürüyorsunuz Sağolsun diğer arkadaşlar biraz teselli ediyor.Fiyat iyi kalite malesef iyi değil,7-12 iptal.
dostum evde var.Dün kızartma yaptım çok güzel oldu. 2 tane kocaman patatesi 1 kaşık yağ ile kızarttım. Tadı güzel çatallarsın yani. He sunu diyim kimse fritöz ile normal patates kızartması tadı beklemesin hiçbirinde o tat olmaz. Ama sağlıklı ve ekonomik bir patates kızartması yıyorsunuz yerken anlarsınız zaten. içinde kurt olmasın alan bir çok kişi memnun oldu.Bunu neye dayanarak söylüyorsunuz merak ettim, ben de aldım içime kurt düşürüyorsunuz Sağolsun diğer arkadaşlar biraz teselli ediyor.