Aynen gönderimi ücretsiz oluyor öbür türlü 800TL mi ne gönderim parası istiyorhee sen gönderim ücretsiz oluyor diyince ben 1782 den daha ucuz mu acaba dedim 1782 prime ile aldım zaten
İkili sipariş+ tekli sipariş gelir mi peki? Aylık sınır neydi2 gelir 3 gelmez
Tek pakete koymazlarsa gelir diye biliyorum ama tek kutuya koyarlarsa gelmez. Aylık 5 tane takip numaralı gönderi alabilirsin 1 tane takip numarası içinde birden fazla ürün olabilir bir tane gönderide aynı üründen max 2 tane alabilirsin.İkili sipariş+ tekli sipariş gelir mi peki? Aylık sınır neydi
Döndürme mekanizması var piliç veya dönmesi gereken malzemeler olabiliyor onun dışında mantık aynı bir de bunun avantajı yanlış bilmiyorsam ek yağ koymana gerek kalmıyor buhar destekli de konuyor mu bilmiyorumBasit bir soru Evde buhar destekli pişirme de yapabilen fırın varken bu aletlerden almak mantıklı mı? ekstra bir özelliği var mı?
Teşekkürler hocamTek pakete koymazlarsa gelir diye biliyorum ama tek kutuya koyarlarsa gelmez. Aylık 5 tane takip numaralı gönderi alabilirsin 1 tane takip numarası içinde birden fazla ürün olabilir bir tane gönderide aynı üründen max 2 tane alabilirsin.
Aynı kutuda 2 tane gelmez hocam 1 tanesi bile kocaman kutuda geliyorTeşekkürler hocam
Sanırım küçük olduğu için daha çabuk ve daha az enerji harcadığı için mantıklı olabilir.Basit bir soru Evde buhar destekli pişirme de yapabilen fırın varken bu aletlerden almak mantıklı mı? ekstra bir özelliği var mı?
Limiti yetmeyen kartla aldım önce, şimdi abimin kartı girip hallettimBöyle indirimlerde bence direkt sipariş geçin. En kötü iptal edersiniz.