Neler Yeni

❌İndirim Bitti! DMS 12 Lt. Airfryer Tekrar Stokta!

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,754
İsim
Kerem Çavuş
Bunu neye dayanarak söylüyorsunuz merak ettim, ben de aldım içime kurt düşürüyorsunuz :) Sağolsun diğer arkadaşlar biraz teselli ediyor.
diğer konuyu incele gayet kaliteli ürün beğenmeyenler çevirme özelliksiz kumtel alabilirler bu fiyata :D

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,373
İsim
Berkay BABUCCU
diğer konuyu incele gayet kaliteli ürün beğenmeyenler çevirme özelliksiz kumtel alabilirler bu fiyata :D
aynen öyle gitsinler ülkedeki saplı fritözlerle cevirmekle ugrassınlar boşverin. Ürünün fonksiyonlarını kullandıkça ürüne aşık olacaksınız. Yakında tavuk ve şiş özelliklerini deneyeceğim.

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,567
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Bunu neye dayanarak söylüyorsunuz merak ettim, ben de aldım içime kurt düşürüyorsunuz :) Sağolsun diğer arkadaşlar biraz teselli ediyor.
Yok kardeşim on numara ürün.

• Beğen

Erayyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Eray Erdan
Bende ürünü aldım içim rahat birsürü kullanan var memnunlar.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Benimki bugün geldi patates kızartması ve soğan halkası denedim. Gayet güzel oldu bence endişelenmene gerek yok. Kızartmayı bir yemek kaşığı kadar bir yağla yaptık. Damak tadına göre ilk denemeden sonra nasıl yapacağını kestiriyorsun zaten. İlk geldiğinde boş çalıştırdım plastik kokusunu atması için daha sonra koku falan da kalmadı. Uzun kullanımda ne olur onu zaman gösterecek. İlk izlenimler gayet iyi. Birkaç arkadaş aldık şu an herkes memnun. Zaten bu fiyattaki TR'deki ürünlere bakılırsa bu kalitede bir şey olmadığı bariz 😄

• Beğen

ozkets

80+
Deneyimlerime göre,iç haznenin içerdiği alü miktarına gör vs. Az kişi iseniz xiaomi modeli(büyüğü de çıktı) f/p cosoriye bakabilirsiniz

Darkone22

80+ Bronze
Tek pakete koymazlarsa gelir diye biliyorum ama tek kutuya koyarlarsa gelmez. Aylık 5 tane takip numaralı gönderi alabilirsin 1 tane takip numarası içinde birden fazla ürün olabilir bir tane gönderide aynı üründen max 2 tane alabilirsin.
Tek pakete nasıl koysunlar hocam çok büyük kutuyla gönderiyorlar

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,423
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Deneyimlerime göre,iç haznenin içerdiği alü miktarına gör vs. Az kişi iseniz xiaomi modeli(büyüğü de çıktı) f/p cosoriye bakabilirsiniz
Valla kalabalık aile için aldım. 12L için 1700 de çok ucuz olunca diğer alternatifler pek mantıklı olmuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,478
Üyeler
164,679
Son üye
gullux1
Top Bottom