Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 12 Lt airfry 1783Tl ye 🔥🔥

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,945
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Arkadaşlar ürünün tavuk - köfte - hazır donmuş patates pişirmesinden gayet memnunum çok iyi iş çıkarıyor fakat patatesleri hazır almayıp kendim kesip atınca kıvamını tutturamıyorum. Patatesler yumuşak yumuşak kalıyor, üstelik neredeyse kararmaya da yakın oluyor bazıları. Bunun formülü nedir, patatesi yarım saat suda bekletmek mi lazım iyice kurulamak mı lazım ne yapmamız gerekiyor
Patatesleri doğradıktan sonra soğuk suda yarım saat kadar beklet, sonra suyunu süzdükten tuz vs baharat seviyorsan onları serpiştir.
Biraz da mısır unu serpiştir harmanla, airfry hemen salla 20-25 dk ayarla ben öyle yapıyorum.
Plastik kokusu için ne kadar süre kaç derecede çalıştırdınız merak ettim

LVQ10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Kaan
Patatesleri doğradıktan sonra soğuk suda yarım saat kadar beklet, sonra suyunu süzdükten tuz vs baharat seviyorsan onları serpiştir.
Biraz da mısır unu serpiştir harmanla, airfry hemen salla 20-25 dk ayarla ben öyle yapıyorum.
Teşekkürler, kaç derecede çalıştırıyorsun ve öncesinde ısıtma ayarlıyor musun? Ayrıca kurutma da yapmıyorsun doğru mudur
Mesaj otomatik birleştirildi:

ilk çalıştırmada 15 veya 20 dakika çalıştırmıştım ben 190 derecede

2-3 kere aralıklarla 15-20 dk çalıştırdım koku kalmadı. Ard arda çalıştırmayın soğuduktan sonra yapın.
Teşekkürler, kaç derecede çalıştırıyorsun ve öncesinde ısıtma ayarlıyor musun? Ayrıca kurutma da yapmıyorsun doğru mudur

Isıtma yapmıyorum 200 derecede 20-25 dk yapıyorum. Çok çıtır istiyorsan mısır unu biraz fazla koyup 25 dk da çalıştırabilirsin.

Son düzenleme:

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,945
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak

2-3 kere aralıklara 15-20 dk çalıştırdım koku kalmadı. Ard arda çalıştırmayın soğuduktan sonra yapın.

Isıtma yapmıyorum 200 derecede 20-25 dk yapıyorum. Çok çıtır istiyorsan mısır unu biraz fazla koyup 25 dk da çalıştırabilirsin.
Teşekkürler, aklımdaydı sormayı unuttum kusura bakmayın bir sorum daha olacak.
Türkiyeye iniş yaptıktan sonra gümrükte bekliyor mu bir iki gün falan yoksa çıkıyor mu direkt? Mesela benim sipariş pazar günü yani dün inmiş istanbula, normalde istanbuldan 2 günde geliyor sipariş. Yarın elimde olur mu?

LVQ10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Kaan
Türkiyeye iniş yaptıktan sonra gümrükte bekliyor mu bir iki gün falan yoksa çıkıyor mu direkt? Mesela benim sipariş pazar günü yani dün inmiş istanbula, normalde istanbuldan 2 günde geliyor sipariş. Yarın elimde olur mu?
Pazar günü gümrük çalışmıyor diye biliyorum. Pazartesi günü gümrükten çıkar, salı günü kargo firması teslim alır ve çarşamba günü ( nerede oturduğuna bağlı olarak 1 - 2 gün ertelenebilir ) teslim edilir. Bana ve çoğu arkadaşa böyle oldu.

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0
Gümrükten geçtiyse 2-3 içinde size ulaşır. Arkadaşıma da almıştım. Bugün teslim edildi.
6 nisanda gümrükten geçmiş. Bugün 10 nisanda teslim edildi.

• Beğen

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,472
İsim
Diyarhan
20dk a 200C da çalıştırdım sonra havalandırdım ardından 3dk daha çalıştırıp tekrar havalandırıp yemeği yaptım.

12 litreyi iade edip 7lt mi alsam acaba

burak9956

80+ Bronze
20dk a 200C da çalıştırdım sonra havalandırdım ardından 3dk daha çalıştırıp tekrar havalandırıp yemeği yaptım.

12 litreyi iade edip 7lt mi alsam acaba
7 litre de çok güzel ama fiyatı ucuz olduğu için alacaksan kalsın. 12 lik daha işlevsel.

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,571
İsim
ali
2.part bana geldi az önce

• Muhteşem

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,945
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,472
İsim
Diyarhan
ürün eşit aralıklarla 3 tepsi alır mı hocam?
alıyor ama pişirme olarak 2 tepsi çevirmeli öneririm. Alttaki yağ tepsisi diğer ikisini de 20dk arayla çevirerek pişirirlir. Normal airfrey dan farkı üst kısmı daha hızlı pişiyor.

Top Bottom