Alıntıyı görüntüle
Böyle kaldı bende, sizde de aynı mı benim ürün gümrükte falan mı kaldı
yarın muhtemelen teslim edilir aynı ekranı 8 nisanda vermişti bugün teslim edilmişAlıntıyı görüntüle
Böyle kaldı bende, sizde de aynı mı benim ürün gümrükte falan mı kaldı
Tamamdır teşekkür ederim.yarın muhtemelen teslim edilir aynı ekranı 8 nisanda vermişti bugün teslim edilmiş
1 tane aldım akrabalar çok beğendi 7 tane daha sipariş ettim. Beni dövmeye gelirler o zaman.Kargocu abla bana çok kızacak 2 tane almıştım
Oha kanka naptın sen lşdfhldfşhlşdflş1 tane aldım akrabalar çok beğendi 7 tane daha sipariş ettim. Beni dövmeye gelirler o zaman.
valla garip oluyor ya ben annemlere almıştım stok gelince kendime ve abimlerede aldım1 tane aldım akrabalar çok beğendi 7 tane daha sipariş ettim. Beni dövmeye gelirler o zaman.
Maşallah hocam gümrük durumu ne acaba rahat gelecek mi1 tane aldım akrabalar çok beğendi 7 tane daha sipariş ettim. Beni dövmeye gelirler o zaman.
Amazonda kendi kimlik bilgim var ama kargo şubesine mail atıp farklı numara vereceğim. Takılmaz umarım.Maşallah hocam gümrük durumu ne acaba rahat gelecek mi
ben 4 tane klavye almıştım takılmıştı. kargolar 2 2 2 aryı ise gelir diğer türlü gümrükten geçmiyorAmazonda kendi kimlik bilgim var ama kargo şubesine mail atıp farklı numara vereceğim. Takılmaz umarım.
ben 4 tane klavye almıştım takılmıştı. kargolar 2 2 2 aryı ise gelir diğer türlü gümrükten geçmiyor
hocam ticariye girdiği için direk iptal edebiliyolarAmazonda kendi kimlik bilgim var ama kargo şubesine mail atıp farklı numara vereceğim. Takılmaz umarım.