Darkone22
80+ Bronze
umarım hepsi gelir hocam kargo ilerlediyse istanbula falan geldiyse problem yoktur zaten
umarım hepsi gelir hocam kargo ilerlediyse istanbula falan geldiyse problem yoktur zaten
direk iptal olur gibi maşallah
büyük ihtimalle ilk ileti merkezinde iptal olucak klavyelerde öyle olmuştuumarım hepsi gelir hocam kargo ilerlediyse istanbula falan geldiyse problem yoktur zaten
İptal olmaz önümüzdeki ay gelirhocam ticariye girdiği için direk iptal edebiliyolar
7 litre nasıl acaba denk gelirse almayı düşünüyorum onu da ama kararsızım.
Kimlik numarasını değiştirebilirsem sıkıntı çıkmaz diye umuyorum. Diğer türlü de gümrük deposunda bekler sonraki ay gelir.İptal olmaz önümüzdeki ay gelir
Yurtdisindan ayni tc ye 1 ayda 5 ürün getirtebiliyordunuz gümrüğe takilir muhtemelen
Kargo firmasına mail attım kargo numarası istediler kimlik bilgisini değiştirmek için, siparişlerin kargoya verilmesini bekliyorum.Yurtdisindan ayni tc ye 1 ayda 5 ürün getirtebiliyordunuz gümrüğe takilir muhtemelen
7 litre nasıl acaba denk gelirse almayı düşünüyorum onu da ama kararsızım.
Kapladığı alan ve fiyat farkı sıkıntı değilse 12l al, aparatları kullanışlı görünüyor birde iki tepsi birlikte atabiliyorsun. Diğer türlü 7l de pişman etmez sanırım.7 litre nasıl acaba denk gelirse almayı düşünüyorum onu da ama kararsızım.
Ne zaman baksam stokta yok ne zaman aldın bunları
bugün bile 2 tane geldi hocam arada geliyor aktif şekilde takip etmeniz gerekiyor.Ne zaman baksam stokta yok ne zaman aldın bunları