Darkone22
80+ Bronze
Şu yazdığımı anlayamıyorsan sen hiç bir şeyi an la ya maz sınniye yazmayalım, anlamadım
Şu yazdığımı anlayamıyorsan sen hiç bir şeyi an la ya maz sınniye yazmayalım, anlamadım
hadi ya, sen ne çok şey biliyosun öyleŞu yazdığımı anlayamıyorsan sen hiç bir şeyi an la ya maz sın
Bak bunu bile anlayamadın. Kapasite sıfır. Olayı nereye çekiyorsun ^^hadi ya, sen ne çok şey biliyosun öyle
amin, ihtiyacı olan alamıyor bunlar yüzünden.iş o eklentiyi söylemeye gelince bir allahın lulu çıkıp söylemiyor. Aç gözlüğ bizim millet 10 tane alcak alcak satcak burda. Umarım fazladan alanların ki ellerinde patlar başka bir şey diyemiyorum..
Tamam paşa, sen şipşak anlıyosun her şeyi.Bak bunu bile anlayamadın. Kapasite sıfır. Olayı nereye çekiyorsun ^^
Benimki de güncellendi normalde iki günde geliyor istanbuldan. Acaba yarın mı elimde olur perşembe mi onu merak ediyorum şu anBenim güncellenmiş
Alıntıyı görüntüle
Benim buraya gelmesi için arasa veriliyor genelde. Verildiyse eğer yarın gelir.Gavga etmen guzum
Benimki de güncellendi normalde iki günde geliyor istanbuldan. Acaba yarın mı elimde olur perşembe mi onu merak ediyorum şu an
Ben bos muhabbet falan yukseltmiyorum haddini bil kime ne yazagini bil. Adam sulaleni elden geçirdi yukarda bize ne yaziyorsunÖzelden yazın yazın birbirinize boş muhabbetiniz için konuyu yükseltmeyin.
Kargo takip numarasını kolay gelsinden sorgulayın hocam önce oraya gelicekGavga etmen guzum
Benimki de güncellendi normalde iki günde geliyor istanbuldan. Acaba yarın mı elimde olur perşembe mi onu merak ediyorum şu an
Bir şey çıkmıyor ordan ya geç düşüyor ya kendi sitelerine.Kargo takip numarasını kolay gelsinden sorgulayın hocam önce oraya gelicek
Gavga etmen guzum