Geldi bana ürün ekolden.Aras kargodan mesaj geldi kargonuz teslim alındı diye. Ekol veya kolay gelsinle gelmiyor muydu bu?
Döndürme vidasi nasil sallaniyormu sizindeGeldi bana ürün ekolden.
Acaba onlar sadece büyük şehirlerde falan mı çalışıyor, arasa verilmesini beklemiyordum. Tabii kargo başka bi şey değilseGeldi bana ürün ekolden.
Hocam şimdiye kadar neler yapıp memnun kaldınız söyleyebilir misiniz? Bize de fikir olur milföyü beklemiyodum mesela Aklımda kalıp kek denemek falan var airfryerlar hakkında pek bilgim olmadığı için kullananlara sorayım dedim.ben bayadır kullanıyorum 12lt yi aşşırı memnunum hatta az önce patates bitti milföy koydum
fasulye bile yapılıyo valla, airfryer green beans yazın youtube'aHocam şimdiye kadar neler yapıp memnun kaldınız söyleyebilir misiniz? Bize de fikir olur milföyü beklemiyodum mesela Aklımda kalıp kek denemek falan var airfryerlar hakkında pek bilgim olmadığı için kullananlara sorayım dedim.
benim yurt dışı ürün'dede kolay gelsin'di sonra yurt içi getirdi değişiyor yoğunluğa göre bu tarz firma ile gönderim oluyor fakat bunu amazon değil örnek ekol belirliyor hocam.Aras kargodan mesaj geldi kargonuz teslim alındı diye. Ekol veya kolay gelsinle gelmiyor muydu bu?
7 lt olan için link alabilir miyim acaba takibe alalım belki alırım bir tane.
Bana da öyle küçük şehirlerde olmadığı içinAras kargodan mesaj geldi kargonuz teslim alındı diye. Ekol veya kolay gelsinle gelmiyor muydu bu?