hocam kek falan denemedim hiç ama milföye çikolata sürdüm katladım müthiş pişirdi patates hazırından tut elma dilim hepsine kadar çok güzel yapıyo. tavuk şiş yaptık tavuk ızgara yaptık harika oldu. ekmek ısıtma denedim soğumuş yemeği ısıtmayı denedim hepsi çok güzel oldu. genel olarak çok memnunuz. fatura gelsin durumuna bakıcaz.Hocam şimdiye kadar neler yapıp memnun kaldınız söyleyebilir misiniz? Bize de fikir olur milföyü beklemiyodum mesela Aklımda kalıp kek denemek falan var airfryerlar hakkında pek bilgim olmadığı için kullananlara sorayım dedim.
Teşekkürler, fatura normalden çok gelebilir ama yağ ve zaman tasarrufunu hesaba katarsak göz ardı edilebilir diye tahmin ediyorum.hocam kek falan denemedim hiç ama milföye çikolata sürdüm katladım müthiş pişirdi patates hazırından tut elma dilim hepsine kadar çok güzel yapıyo. tavuk şiş yaptık tavuk ızgara yaptık harika oldu. ekmek ısıtma denedim soğumuş yemeği ısıtmayı denedim hepsi çok güzel oldu. genel olarak çok memnunuz. fatura gelsin durumuna bakıcaz.
sallansın normali o dönerken sıkıntı olmuyorAlıntıyı görüntüle
Bu döndürme zimbirtisinin vidasi demonte geldi kendim taktim ama cok sallaniyor sizde nasil?
Yok hocam benimki sıkıntılı geldi ceviremiyordu vida oturmadığı için düzelttim. Videolara bak anlarsinsallansın normali o dönerken sıkıntı olmuyor
bakalım artık ne kadar gelcekTeşekkürler, fatura normalden çok gelebilir ama yağ ve zaman tasarrufunu hesaba katarsak göz ardı edilebilir diye tahmin ediyorum.
evet somun dışarıda duruyor
Ne zamanİkinci 12liği de aldım
Benim kumarım biter hepinize bol şans
gece 2Ne zaman