burak9956
80+ Bronze
7 Nisanda benimki de verilmedi.8 nisanda sipariş verip kargoya verilen var mı benim ürün halen verilmedi
7 Nisanda benimki de verilmedi.8 nisanda sipariş verip kargoya verilen var mı benim ürün halen verilmedi
fiyatlarını şişirdiler, iptal olmaz inşallah.9 Nisanda ki 17 nisanda kargoya verildi. 11 ve 13 nisandakiler duruyor hala
Hocam o ilk başlarda oluyor ama sonra geçiyor tüm makinelerde öyle bizdede ilk başlarda var gibiydi bikaç pişirmeden sonra kalmadı.Evet ekstra 4 defa yemek pişirdik sonuç aynı
Bu 3. Cihazım hocam diğerlerini hediye ettim hiç biri böyle değildi bunu boşta 3 defa 4 defa da yemek pişirdik plastik kokusunun dışında kötü bir koku ve tat bırakıyorHocam o ilk başlarda oluyor ama sonra geçiyor tüm makinelerde öyle bizdede ilk başlarda var gibiydi bikaç pişirmeden sonra kalmadı.
Hocam o zaman iadeden başka çare yok sağlık olsunBu 3. Cihazım hocam diğerlerini hediye ettim hiç biri böyle değildi bunu boşta 3 defa 4 defa da yemek pişirdik plastik kokusunun dışında kötü bir koku ve tat bırakıyor
9 Nisanda ki 17 nisanda kargoya verildi. 11 ve 13 nisandakiler duruyor hal
Siparişleriniz ne durumda? Benim hâlâ verilmedi.8 nisanda sipariş verip kargoya verilen var mı benim ürün halen verilmedi
Aynı verilmedi halaSiparişleriniz ne durumda? Benim hâlâ verilmedi.
amazonla görüştüm halen teslimata çıkmamış ürünler sistemsel veya satıcı kaynaklı bir sorun olmadığını söylediler mayıs ayında dağıtıma çıkar dedilerSiparişleriniz ne durumda? Benim hâlâ verilmedi.
Bu kadar gecikmeye rağmen sorun olmaması pek inandırıcı değil ama neyse. Amazon depolarında falan yoktur belki...amazonla görüştüm halen teslimata çıkmamış ürünler sistemsel veya satıcı kaynaklı bir sorun olmadığını söylediler mayıs ayında dağıtıma çıkar dediler
Satıcı amazona yolluyor amazon teslim ediyorBu kadar gecikmeye rağmen sorun olmaması pek inandırıcı değil ama neyse. Amazon depolarında falan yoktur belki...
aynısını bana da dedileramazonla görüştüm halen teslimata çıkmamış ürünler sistemsel veya satıcı kaynaklı bir sorun olmadığını söylediler mayıs ayında dağıtıma çıkar dediler
Bildiğim kadarıyla satıcı Amazon deposuna ürünü gönderiyor sonra da depoda toplanan ürünler toplu olarak lojistik firmasına veriliyor.Satıcı amazona yolluyor amazon teslim ediyor
aynısını bana da dediler