Airfryer'ların çoğu öyle dert etmeyin. Philips bile alsanız malzeme kalitesi aşağı yukarı aynı olacak.Plastiği harbi dandik gibi ya inşallah uzun kullanımda sorun çıkarmaz.
Airfryer'ların çoğu öyle dert etmeyin. Philips bile alsanız malzeme kalitesi aşağı yukarı aynı olacak.Plastiği harbi dandik gibi ya inşallah uzun kullanımda sorun çıkarmaz.
Nasıl yani ?kırık gelmiş iadeye
dümdüz kırıktı sağı solu. yamulmuştu bi tarafı falan. vurmuşlar mı düşürmüşler mi çarpmışlar mı artık ne yaptılarsaNasıl yani ?
Nickinizle uyumlu olmuş geçmiş olsundümdüz kırıktı sağı solu. yamulmuştu bi tarafı falan. vurmuşlar mı düşürmüşler mi çarpmışlar mı artık ne yaptılarsa
Geçmiş olsun kutuda vuruk ezik varmıydıdümdüz kırıktı sağı solu. yamulmuştu bi tarafı falan. vurmuşlar mı düşürmüşler mi çarpmışlar mı artık ne yaptılarsa
yani öyle göze batacak kadar yok. hemen hemen her kargoda olan hafif eziklikler. ama içindeki strafor ikiye bölünmüştü.Geçmiş olsun kutuda vuruk ezik varmıydı
Nickinizle uyumlu olmuş geçmiş olsun
teşekkürlerGeçmiş olsun kutuda vuruk ezik varmıydı
Hiç boş çalıştırdın mı?Yemekte kötü koku tat bırakıyor iade oluşturdum. Hala kullanmayanlar kontrol etsin
Plastik kokusunun çıkması için birkaç defa boş çalıştırdınız mı?Yemekte kötü koku tat bırakıyor iade oluşturdum. Hala kullanmayanlar kontrol etsin
sanmıyorum :dPlastik kokusunun çıkması için birkaç defa boş çalıştırdınız mı?
Evet ekstra 4 defa yemek pişirdik sonuç aynıPlastik kokusunun çıkması için birkaç defa boş çalıştırdınız mı?