sınır 5 ürün takılabilir, fakat hiç tecrübe etmedim o yüzden net cevap verememBen de aldım ama Amazon us satıcısından başka ürünler almıştım geçen hafta. 5 ürünü geçecek gümrüğe takılır mı acaba..
Benim takılmıştı, 1 ay beklettiler sonra gönderdiler kalan kısmı.Ben de aldım ama Amazon us satıcısından başka ürünler almıştım geçen hafta. 5 ürünü geçecek gümrüğe takılır mı acaba..
Kargo firması ile iletişime geçip başka kimlik numarası versem olurmu diye düşünüyorum. Sizin kaç ürün vardı hocam?Benim takılmıştı, 1 ay beklettiler sonra gönderdiler kalan kısmı.
Aslında 5 ürün vardı ama bazıları 2 adetti, hepsini tek tek gönderince 2 tanesi takıldı. Acil lazım olan bir şey değildi o yüzden hiçbir şey yapmadım 1 ay sonra geldi. Kimlik no değiştirme konusunda bilgim yok.Kargo firması ile iletişime geçip başka kimlik numarası versem olurmu diye düşünüyorum. Sizin kaç ürün vardı hocam?
Eyvallah, bakalım benimkiler n'olacak. Gümrük memurlarının keyfine kaldık.Aslında 5 ürün vardı ama bazıları 2 adetti, hepsini tek tek gönderince 2 tanesi takıldı. Acil lazım olan bir şey değildi o yüzden hiçbir şey yapmadım 1 ay sonra geldi. Kimlik no değiştirme konusunda bilgim yok.
Yurtdışında daha çok merak etmeyinSıfırı 1300 TL olan şeyi 2300 TL satamazsin
Bizim ülkede var bu
sizin son durum ne ?hollandada gümrükte bekliyor olabilir belki. bende biri böyle gözüküyor diğeri sendeki gibi ama her türlü saçma olay birinin gelip diğerinin gelmemesi ve bu kadar beklemeleri. aynı ürün sonuçta biri geçmiş diğerleri yok.
kolay gelsinde biri. diğeri hala son güncelleme hollanda gözüküyorsizin son durum ne ?
garip benimkide halen hollandada görünüyorkolay gelsinde biri. diğeri hala son güncelleme hollanda gözüküyor
Patatesleri doğradıktan sonra soğuk suda yarım saat kadar beklet, sonra suyunu süzdükten tuz vs baharat seviyorsan onları serpiştir.Arkadaşlar ürünün tavuk - köfte - hazır donmuş patates pişirmesinden gayet memnunum çok iyi iş çıkarıyor fakat patatesleri hazır almayıp kendim kesip atınca kıvamını tutturamıyorum. Patatesler yumuşak yumuşak kalıyor, üstelik neredeyse kararmaya da yakın oluyor bazıları. Bunun formülü nedir, patatesi yarım saat suda bekletmek mi lazım iyice kurulamak mı lazım ne yapmamız gerekiyor