Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 12 Lt airfry 1783Tl ye 🔥🔥

OguzhanM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Oğuzhan Mutluer
Ara ara stoğa geliyor 2 tane aldım 7lt versiyonundan

burak9956

80+ Bronze
Ben de aldım ama Amazon us satıcısından başka ürünler almıştım geçen hafta. 5 ürünü geçecek gümrüğe takılır mı acaba..

burak9956

80+ Bronze
Benim takılmıştı, 1 ay beklettiler sonra gönderdiler kalan kısmı.
Kargo firması ile iletişime geçip başka kimlik numarası versem olurmu diye düşünüyorum. Sizin kaç ürün vardı hocam?

UEngin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Engin
Kargo firması ile iletişime geçip başka kimlik numarası versem olurmu diye düşünüyorum. Sizin kaç ürün vardı hocam?
Aslında 5 ürün vardı ama bazıları 2 adetti, hepsini tek tek gönderince 2 tanesi takıldı. Acil lazım olan bir şey değildi o yüzden hiçbir şey yapmadım 1 ay sonra geldi. Kimlik no değiştirme konusunda bilgim yok.

burak9956

80+ Bronze
Aslında 5 ürün vardı ama bazıları 2 adetti, hepsini tek tek gönderince 2 tanesi takıldı. Acil lazım olan bir şey değildi o yüzden hiçbir şey yapmadım 1 ay sonra geldi. Kimlik no değiştirme konusunda bilgim yok.
Eyvallah, bakalım benimkiler n'olacak. Gümrük memurlarının keyfine kaldık.

Robius

80+ Bronze

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Hakan Can Yıldırım
hollandada gümrükte bekliyor olabilir belki. bende biri böyle gözüküyor diğeri sendeki gibi ama her türlü saçma olay birinin gelip diğerinin gelmemesi ve bu kadar beklemeleri. aynı ürün sonuçta biri geçmiş diğerleri yok.
sizin son durum ne ?

LVQ10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Kaan
Arkadaşlar ürünün tavuk - köfte - hazır donmuş patates pişirmesinden gayet memnunum çok iyi iş çıkarıyor fakat patatesleri hazır almayıp kendim kesip atınca kıvamını tutturamıyorum. Patatesler yumuşak yumuşak kalıyor, üstelik neredeyse kararmaya da yakın oluyor bazıları. Bunun formülü nedir, patatesi yarım saat suda bekletmek mi lazım iyice kurulamak mı lazım ne yapmamız gerekiyor

Arkadaşlar ürünün tavuk - köfte - hazır donmuş patates pişirmesinden gayet memnunum çok iyi iş çıkarıyor fakat patatesleri hazır almayıp kendim kesip atınca kıvamını tutturamıyorum. Patatesler yumuşak yumuşak kalıyor, üstelik neredeyse kararmaya da yakın oluyor bazıları. Bunun formülü nedir, patatesi yarım saat suda bekletmek mi lazım iyice kurulamak mı lazım ne yapmamız gerekiyor
Patatesleri doğradıktan sonra soğuk suda yarım saat kadar beklet, sonra suyunu süzdükten tuz vs baharat seviyorsan onları serpiştir.
Biraz da mısır unu serpiştir harmanla, airfry hemen salla 20-25 dk ayarla ben öyle yapıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,106
Üyeler
164,779
Son üye
Zeynepkaraves
Top Bottom