Arama sonuçları: *

1. PARSOZ

Öneri Mi band 4 den Mi band 6 ya geçilirmi

Hepinize teşekkür ederim cevaplarınız için
  2. PARSOZ

Öneri Mi band 4 den Mi band 6 ya geçilirmi

Mi band 4 den Mi band 6 ya geçilirmi geçmek mantıklı olurmu
  3. PARSOZ

Öneri Sizce hangisini almalıyım

Asus Cerberus 2500 DPI Optik Kablolu Gaming (Oyuncu) Mouse Vs Asus Rog Gladius II Core 6200DPI 6 Tuş RGB Optik Kablolu Gaming Mouse Sizce hangisi incehesapda fiyatları baya düşmüş başka önerileriniz varmı
  4. PARSOZ

Corsair IRONCLAW RGB Alınır mı?

Corsair IRONCLAW RGB CH-9317011-EU 18.000 DPI 10 Tuş Optik Kablosuz Gaming (Oyuncu) Mouse alınır mı? sorunları varmıdır bunun gibi önerileriniz varmı?
  5. PARSOZ

Fall Guys alınır mı?

Hayırlı olsun steamde bro falls diye bi oyun varmış yeni gördüm fall guys ın aynısı bi bak derim https://store.steampowered.com/app/1590320/Bro_Falls_Ultimate_Showdown/
  6. PARSOZ

Fall Guys alınır mı?

Sizce hala alınır mı fall guys alınmazsa bu oyuna benzer öneriniz varmı?
  7. PARSOZ

Steam PUBG Hâla alınır mı?

Şuan Steam'de PUBG yaz İndiriminde Fiyatı düşmüş sizce alınır mı? veya pubg yerine oyun tavsiyeleriniz varmı
  8. PARSOZ

Corsair Void Elite alınır mı?

Bende geçen gün itopyadan aldım kargoya verilmiş bayramdan sonraya gelir artık
  9. PARSOZ

600TL'ye gaming kulaklık önerisi

Bende daha 1 saat olmadi itopya üzerinden Corsair Void Elite 7.1 satın aldım çok fazla araştırdım en uygunu buna karar verdim
  10. PARSOZ

Corsair Void Elite vs HS60 Pro

Fikirleriniz için teşekkür ederim
  11. PARSOZ

Corsair Void Elite vs HS60 Pro

Birazdan ikisinden birini satın alacağım sizce hangisi daha iyi Corsair Void Elite 7.1 Corsair HS60 PRO
  12. PARSOZ

Corsair HS50 PRO ve Corsair HS60 PRO

Sizce Hangisini Almalıyım Mikrofonu vs. Oyunlarda iyi ses kasabilicek Corsair HS50 PRO Corsair HS60 PRO 7.1
Top Bottom