Bence gerek yok çok fazla fark yok ama mi band 6 daki özelliklere ihtiyacınız vs. varsa geçilebilir.Mi band 4 den Mi band 6 ya geçilirmi geçmek mantıklı olurmu
Mi Band 4 kullanıyorum, geçersem sadece ekranı için geçerim onun dışında pek geçileceğini sanmıyorum.Mi band 4 den Mi band 6 ya geçilirmi geçmek mantıklı olurmu
Bence Gerek YokMi band 4 den Mi band 6 ya geçilirmi geçmek mantıklı olurmu
Mi band 6 geçen(1 hafta önce) 200 TL'ydi. Samsung galayay watch saatim olmasına rağmen sırf merakımdan alacaktım. O kadar da pahalı değil. Şuan ne kadar bilmiyorum.Gerek yok bana göre mi band 6 fiyatını hak etmiyor saçma derecede pahalı mi band 5 çıktığında da böyleydi ama şimdi 150 TL ye falan alınabiliyor band 5. 6 direk bir seçenek olmamalı bence 4 varsa bir şeye geçmeye gerek yok eğer 3 varsa 5 e geçmek normal olur.
Mantıklı olmaz. Sadece ekran için para vermek gereksiz.Mi band 4 den Mi band 6 ya geçilirmi geçmek mantıklı olurmu
350 tlŞuan ne kadar bilmiyorum.
Keşke alsaymışım satardım. @PARSOZ Parasını hak etmiyor. Bence alma.350 TL
Xiaomi Mi Band 6 Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Xiaomi Mi Band 6 fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Xiaomi Mi Band 6 özelliklerini incele, 674,10 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bence gerek yok çok fazla fark yok ama mi band 6 daki özelliklere ihtiyacınız vs. varsa geçilebilir.
Mi Band 4 kullanıyorum, geçersem sadece ekranı için geçerim onun dışında pek geçileceğini sanmıyorum.
Geçilir. Bütçeniz varsa linkteki ürünü öneririm.
HUAWEI Band 6 Fara-B19 Akıllı Bileklik Grafiti Siyah
BAND 6 FARA-B19 GRAPHITE BLACKwww.mediamarkt.com.tr
Eğer mi band 4 ün tüm fonksiyonları ile kullanmıyorsan mi band 6 ya geçmek lüzumsuz olur.Kendim deneyimmlediğim için biliyorum tek yararlı değişiklik ekran boyutu.
Bence Gerek Yok
Tek Fark Ekranı Tam panel yapmışlar O Kadar
Çerçevesiz ekran ve oksijen sensörü özelliklerine ihtiyaç duyuyorsanız geçin, yoksa gerek yok.
Bence gerek yok. Aralarında aman aman fark yok.
Gerek yok bana göre mi band 6 fiyatını hak etmiyor saçma derecede pahalı mi band 5 çıktığında da böyleydi ama şimdi 150 TL ye falan alınabiliyor band 5. 6 direk bir seçenek olmamalı bence 4 varsa bir şeye geçmeye gerek yok eğer 3 varsa 5 e geçmek normal olur.
Mi band 6 geçen(1 hafta önce) 200 TL'ydi. Samsung galayay watch saatim olmasına rağmen sırf merakımdan alacaktım. O kadar da pahalı değil. Şuan ne kadar bilmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mantıklı olmaz. Sadece ekran için para vermek gereksiz.
350 TL
Xiaomi Mi Band 6 Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Xiaomi Mi Band 6 fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Xiaomi Mi Band 6 özelliklerini incele, 674,10 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hepinize teşekkür ederim cevaplarınız içinKeşke alsaymışım satardım. @PARSOZ Parasını hak etmiyor. Bence alma.