Neler Yeni

Mi band 7,8,9 hangisini almalıyım

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Ali Efe Özdamar
Gümrük kısıtlaması gelmeden Çin'den getirtmiş bir beyefendi benden ondan aldım
Türkçe yama yapınca NFC çalışır mı ya da bilekliklerde NFC nasıl işliyor? Ben mi band 6yı 2022den beri kullanıyordum çok kez yere düştü ve suya maruz kaldı bu modelde bir sıkıntı çıkarır mı?

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
Türkçe yama yapınca NFC çalışır mı ya da bilekliklerde NFC nasıl işliyor? Ben mi band 6yı 2022den beri kullanıyordum çok kez yere düştü ve suya maruz kaldı bu modelde bir sıkıntı çıkarır mı?
NFC gidiyor Türkçe yapınca,dayanıklıdır herhalde o kadar kullanmadım 4 gün falan taktım onda da düşürmedim çarpmadım ama sağlam hissini veriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

NFC gidiyor Türkçe yapınca,dayanıklıdır herhalde o kadar kullanmadım 4 gün falan taktım onda da düşürmedim çarpmadım ama sağlam hissini veriyor
Ben sıfır aldım zaten aldığım adam takmamıştı hiç

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
Burak
Benim gönlüm 7 den yana zaten elimde Huawei akıllı saat var ama her kombine her ortama gitmiyo işte ne biliyim adım saysın bildirim göstersin diye bi mi band alıcam en son 6 yı kullanmıştım 6 ile 9 arasında bile ekran harici çok bi fark yok sizce hangisini alayım ikinci elde 7 ile 8 baya yakın fiyatta dediğim gibi gönlüm 7 den yana ama sizin öneriniz nedir
En son çıkanı çek gitsin

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,202
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
çok bi fark yok hocam ben de 8 çıktığı zaman bu soruyu sormuştum en iyisi en son çıkanı oluyor. 9 çıktıysa 9 veya 10 çıktıysa 10 almanızı tavsiye ederim çünkü max 3 sene kullanıp atacaksınız.

Top Bottom