Mi band 7,8,9 hangisini almalıyım

4090fanlilbro

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
471
Benim gönlüm 7 den yana zaten elimde Huawei akıllı saat var ama her kombine her ortama gitmiyo işte ne biliyim adım saysın bildirim göstersin diye bi mi band alıcam en son 6 yı kullanmıştım 6 ile 9 arasında bile ekran harici çok bi fark yok sizce hangisini alayım ikinci elde 7 ile 8 baya yakın fiyatta dediğim gibi gönlüm 7 den yana ama sizin öneriniz nedir

Benim gönlüm 7 den yana zaten elimde Huawei akıllı saat var ama her kombine her ortama gitmiyo işte ne biliyim adım saysın bildirim göstersin diye bi mi band alıcam en son 6 yı kullanmıştım 6 ile 9 arasında bile ekran harici çok bi fark yok sizce hangisini alayım ikinci elde 7 ile 8 baya yakın fiyatta dediğim gibi gönlüm 7 den yana ama sizin öneriniz nedir
evet seriler arasında çok fark yok ama sıfırdan mi band serisine geçilecekse benim tavsiyem alabildiğiniz en yüksek modeli almanız yönünde olur.

evet seriler arasında çok fark yok ama sıfırdan mi band serisine geçilecekse benim tavsiyem alabildiğiniz en yüksek modeli almanız yönünde olur.
Yani dediğim gibi en son 6 kullandım çok da bi öyle yeni olsun güncel olsun takıntım yok o yüzden gönlüm 7 den yana dedim aslında
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Siz neden en günceli tavsiye ediyorsunuz

Yani dediğim gibi en son 6 kullandım çok da bi öyle yeni olsun güncel olsun takıntım yok o yüzden gönlüm 7 den yana dedim aslında

Siz neden en günceli tavsiye ediyorsunuz
Sonradan pişman olmamanız için en güncelini alın diyorum yoksa spesifik bir nedenim yok ama band 7 de işinizi hayli hayli görür hatta band 4 bile hâla iş görüyor.

Sonradan pişman olmamanız için en güncelini alın diyorum yoksa spesifik bir nedenim yok ama band 7 de işinizi hayli hayli görür hatta band 4 bile hâla iş görüyor.
Evet evet anladım şimdi demek istediğinizi sanmıyorum hocam ya pişman olmam gibi dediğim gibi sporda falan küçük bişey lazım işimi görecektir 7

7 var bende 8 ile aralarinda ekran olarak baya bi fark var iyiki 8 almissin
Çin versiyon oluşu biraz can sıkıcı hocam ingilizce oluyor galiba öyle bişeydi ingilizce ve çince var sadece ama ek olarak da NFC var

7 var bende 8 ile aralarinda ekran olarak baya bi fark var iyiki 8 almissin
Bide millet çıldırmış hocam sıfırı 1100 falan 8 in 700 e falan şaka mı diyolar imkansız diyolar pazarlık yapamadım 900 yazanlarla 700 800 deseler okey olcam 900 diyolar inatla :/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,708
Üyeler
192,775
Son üye
Wolvthebigbad
Geri