Neler Yeni

Mi band 7,8,9 hangisini almalıyım

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Fırat divitci
8 al. 60hz ekrana geçiliyor. Onun farkını görürsün başka bir şeyin farkını görmezsin.

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
nesini begenmedinizki
8 aldım evet. dili ingilizce bu da okey ama bi yavan hissettim sevmedim ben bu kadar iyi bi mi bandi. yani ne biliyim menüler akıyor kasma yok bişey yok bildirimler tamamen görünüyor görünmeyen karakter yok ve kasa metal gibi parlak çok şık ben böyle bi mi band istemiyorum .garip gelebilir ama çekmecemde yatan mi band 2 yi şarj ettim onu taktım daha iyi hissettim enteresan
Mesaj otomatik birleştirildi:

8 al. 60hz ekrana geçiliyor. Onun farkını görürsün başka bir şeyin farkını görmezsin.

Gurkanpiro

80+ Platinum
8 aldım evet. dili ingilizce bu da okey ama bi yavan hissettim sevmedim ben bu kadar iyi bi mi bandi. yani ne biliyim menüler akıyor kasma yok bişey yok bildirimler tamamen görünüyor görünmeyen karakter yok ve kasa metal gibi parlak çok şık ben böyle bi mi band istemiyorum .garip gelebilir ama çekmecemde yatan mi band 2 yi şarj ettim onu taktım daha iyi hissettim enteresan

turkce dıl destegı var 60 hz amoled ekranı var nası kasıyor

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Fırat divitci
Valla aklımda vardı unutmuştum şu konuyu görünce aklıma geldi. Sahibindene girdim baktım temiz bir tane buldum pazarlık falan derken 550tl'ye mi band 8 sahibi oldum. 😐

ikinci el aldım ön siparişten almış bi beyefendi ali expresden sorun şu bileklik çok iyi ben böyle bişey istemiyomuşum onu farkettim ben daha sade istiyorum sanırım elime geçince anladım
Çok sade aslında ben galaxy watch 6 47mm kullanıyorum. Spora pek gitmeyen bir saat o yüzden bir de bunu aldım. Neyi sade hissettirmedi, bunu demenize şaşırdım açıkçası.

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
Valla aklımda vardı unutmuştum şu konuyu görünce aklıma geldi. Sahibindene girdim baktım temiz bir tane buldum pazarlık falan derken 550tl'ye mi band 8 sahibi oldum. 😐

Çok sade aslında ben galaxy watch 6 47mm kullanıyorum. Spora pek gitmeyen bir saat o yüzden bir de bunu aldım. Neyi sade hissettirmedi, bunu demenize şaşırdım açıkçası.
İyi fiyata almışsınız
Hocam ben band 2 den beri kullanıyorum bu seriyi 2-3-5-6 şimdide 8 yani nası anlatıyım çok şık premium hissettiriyo Huawei watch gt 3 var bende elite olan onun iddalı görünüşünden bıkıpda bide mi band alayım dedim bu da aynı çıktı galiba daha kötü bişey arıyomuşum ben sade hem görünüş olarak hem özellik olarak ne biliyim emojiler gözükmesin mesela ahahah zararına ilana koydum valla o derece pişman etti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,741
Üyeler
163,375
Son üye
versatilkullanıcı
Top Bottom