Neler Yeni

Mi band 7,8,9 hangisini almalıyım

4060fetişlidinazor

80+ Bronze

Gurkanpiro

80+ Gold
Valla aklımda vardı unutmuştum şu konuyu görünce aklıma geldi. Sahibindene girdim baktım temiz bir tane buldum pazarlık falan derken 550tl'ye mi band 8 sahibi oldum. 😐
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok sade aslında ben galaxy watch 6 47mm kullanıyorum. Spora pek gitmeyen bir saat o yüzden bir de bunu aldım. Neyi sade hissettirmedi, bunu demenize şaşırdım açıkçası.
tr versiyonu ise hıc sıkıntı cıkarmaz kullanıyorum saate basıt bıle olsa oyun var

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
tr versiyonu ise hıc sıkıntı cıkarmaz kullanıyorum saate basıt bıle olsa oyun var
Çin de de sıkıntı yok ki bildirimler aynı telefonda neyse o Türkçe yani. sadece menü ingilizce oluyor Türkçe olmuyor yani menüdeki İngilizceyi anlamak içinde İngiliz olmaya gerek yok NFC özelliği de var çin sürümde

Bende indirdim şimdi bi oyun arayüzden giriliyor demi oyuna boşlukları tamamlıyoruz :)

Gurkanpiro

80+ Gold
Çin de de sıkıntı yok ki bildirimler aynı telefonda neyse o Türkçe yani. sadece menü ingilizce oluyor Türkçe olmuyor yani menüdeki İngilizceyi anlamak içinde İngiliz olmaya gerek yok NFC özelliği de var çin sürümde

Bende indirdim şimdi bi oyun arayüzden giriliyor demi oyuna boşlukları tamamlıyoruz :)
sahsen okulda oynuyorum sarıyor

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
599
İsim
Fırat divitci
Türkçe dil seçeneği var evet.

Yani Tercüman adamım çok koymazdı açıkçası.

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
Türkçe dil seçeneği var evet.

Yani Tercüman adamım çok koymazdı açıkçası.
İlana koydum demiştim ya birisi mi band 8 in global versiyonuyla takas düşünür müsünüz demiş siz misiniz yoksa :)
Çini ver globali al diyor bi bit yeniği mi var sizce çin sürümü NFC var diye daha mı pahalı acaba ucuza alıp satıcak mı dersiniz

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
599
İsim
Fırat divitci
İlana koydum demiştim ya birisi mi band 8 in global versiyonuyla takas düşünür müsünüz demiş siz misiniz yoksa :)
Çini ver globali al diyor bi bit yeniği mi var sizce çin sürümü NFC var diye daha mı pahalı acaba ucuza alıp satıcak mı dersiniz
Yok hocam ben bugün 650tl'ye bir tane buldum. Pazarlıkla 550tl'ye satın aldım. TR versiyonu satın aldığım. Çin versiyonunda NFC var ise daha çok para eder bence. Kafa kafaya takas etmenizi tavsiye etmem.

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Ali Efe Özdamar
Bizim mi band 6ya olan bağlılık

Ekler

• 17278977859544055209219130706213.jpg
    17278977859544055209219130706213.jpg
    2.8 MB · Hit: 13

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
Bizim mi band 6ya olan bağlılık
Satıyım sana 8 i reis ısınmadım alete

Yok hocam ben bugün 650tl'ye bir tane buldum. Pazarlıkla 550tl'ye satın aldım. TR versiyonu satın aldığım. Çin versiyonunda NFC var ise daha çok para eder bence. Kafa kafaya takas etmenizi tavsiye etmem.
Kabul etmeyim o zaman hocam evet bu arada kurcaladım NFC mevcut. niye global diye takas ediyim ki adam da değişik Türkçe de olmayıversin menüyü ingilizce kullanırım

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
Sizin aldığınız ilanı sabah görmüştüm acil ihtiyaçtan yazmışdı adam iyi denk gelmiş size

Ben bununla geldim bununla giderim kardeşim bir kere adam gibi adam
😂😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,418
Üyeler
159,619
Son üye
Berat4167