4060fetişlidinazor
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Eyvallah hocam akıllı saatim var ama yazdım bunuda kenara
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
Eyvallah hocam akıllı saatim var ama yazdım bunuda kenara
tr versiyonu ise hıc sıkıntı cıkarmaz kullanıyorum saate basıt bıle olsa oyun varValla aklımda vardı unutmuştum şu konuyu görünce aklıma geldi. Sahibindene girdim baktım temiz bir tane buldum pazarlık falan derken 550tl'ye mi band 8 sahibi oldum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok sade aslında ben galaxy watch 6 47mm kullanıyorum. Spora pek gitmeyen bir saat o yüzden bir de bunu aldım. Neyi sade hissettirmedi, bunu demenize şaşırdım açıkçası.
Çin de de sıkıntı yok ki bildirimler aynı telefonda neyse o Türkçe yani. sadece menü ingilizce oluyor Türkçe olmuyor yani menüdeki İngilizceyi anlamak içinde İngiliz olmaya gerek yok NFC özelliği de var çin sürümdetr versiyonu ise hıc sıkıntı cıkarmaz kullanıyorum saate basıt bıle olsa oyun var
Bende indirdim şimdi bi oyun arayüzden giriliyor demi oyuna boşlukları tamamlıyoruztr versiyonu ise hıc sıkıntı cıkarmaz kullanıyorum saate basıt bıle olsa oyun var
sahsen okulda oynuyorum sarıyorÇin de de sıkıntı yok ki bildirimler aynı telefonda neyse o Türkçe yani. sadece menü ingilizce oluyor Türkçe olmuyor yani menüdeki İngilizceyi anlamak içinde İngiliz olmaya gerek yok NFC özelliği de var çin sürümde
Bende indirdim şimdi bi oyun arayüzden giriliyor demi oyuna boşlukları tamamlıyoruz![]()
Cumada imam siyasete girerse açıp oynamalık kimse anlayamaz da ne olduğunu ahahahsahsen okulda oynuyorum sarıyor
Türkçe dil seçeneği var evet.tr versiyonu ise hıc sıkıntı cıkarmaz kullanıyorum saate basıt bıle olsa oyun var
Yani Tercüman adamım çok koymazdı açıkçası.Çin de de sıkıntı yok ki bildirimler aynı telefonda neyse o Türkçe yani. sadece menü ingilizce oluyor Türkçe olmuyor yani menüdeki İngilizceyi anlamak içinde İngiliz olmaya gerek yok NFC özelliği de var çin sürümde
Bende indirdim şimdi bi oyun arayüzden giriliyor demi oyuna boşlukları tamamlıyoruz![]()
İlana koydum demiştim ya birisi mi band 8 in global versiyonuyla takas düşünür müsünüz demiş siz misiniz yoksaTürkçe dil seçeneği var evet.
Yani Tercüman adamım çok koymazdı açıkçası.
Yok hocam ben bugün 650tl'ye bir tane buldum. Pazarlıkla 550tl'ye satın aldım. TR versiyonu satın aldığım. Çin versiyonunda NFC var ise daha çok para eder bence. Kafa kafaya takas etmenizi tavsiye etmem.İlana koydum demiştim ya birisi mi band 8 in global versiyonuyla takas düşünür müsünüz demiş siz misiniz yoksa
Çini ver globali al diyor bi bit yeniği mi var sizce çin sürümü NFC var diye daha mı pahalı acaba ucuza alıp satıcak mı dersiniz
Satıyım sana 8 i reis ısınmadım aleteBizim mi band 6ya olan bağlılık
Kabul etmeyim o zaman hocam evet bu arada kurcaladım NFC mevcut. niye global diye takas ediyim ki adam da değişik Türkçe de olmayıversin menüyü ingilizce kullanırımYok hocam ben bugün 650tl'ye bir tane buldum. Pazarlıkla 550tl'ye satın aldım. TR versiyonu satın aldığım. Çin versiyonunda NFC var ise daha çok para eder bence. Kafa kafaya takas etmenizi tavsiye etmem.
8 var gercekten ekranı baya buyultmuslerBizim mi band 6ya olan bağlılık
Ben bununla geldim bununla giderim kardeşim bir kere adam gibi adamSatıyım sana 8 i reis ısınmadım alete
Sizin aldığınız ilanı sabah görmüştüm acil ihtiyaçtan yazmışdı adam iyi denk gelmiş sizeYok hocam ben bugün 650tl'ye bir tane buldum. Pazarlıkla 550tl'ye satın aldım. TR versiyonu satın aldığım. Çin versiyonunda NFC var ise daha çok para eder bence. Kafa kafaya takas etmenizi tavsiye etmem.
Ben bununla geldim bununla giderim kardeşim bir kere adam gibi adam