Ali Efe Yabgu
80+
- Reaksiyon skoru
- 46
Kral nerde oturuyorsun almayı düşünüyorum olursa elden alayımbende 7 alcam 8 i satayımda
Kral nerde oturuyorsun almayı düşünüyorum olursa elden alayımbende 7 alcam 8 i satayımda
Ben spor için 7 kullanıyorum hocam, müzik değiştirme olsun ip atlarken sayması falan olsun 10 numara bileklik vallaYani dediğim gibi en son 6 kullandım çok da bi öyle yeni olsun güncel olsun takıntım yok o yüzden gönlüm 7 den yana dedim aslında
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Siz neden en günceli tavsiye ediyorsunuz
Ankara'da oturuyorum reis ben istanbuldan aldım 130 liraya geldi kargoyla istiosan param güvende de satarım, tabi ankaradaysan elden de olurKral nerde oturuyorsun almayı düşünüyorum olursa elden alayım
Sahibinden linki atabilcen miAnkara'da oturuyorum reis ben istanbuldan aldım 130 liraya geldi kargoyla istiosan param güvende de satarım, tabi ankaradaysan elden de olur
Vaar kralReis link yok mu @4060fetişlidinazor
Kral bu arada telefon dilin ingilizce oluyo kullanırken bilgin olsun eğer alacaksan onu bilerek al sırf bu yüzdenReis link yok mu @4060fetişlidinazor
Bilekliğin dili Türkçe oluyor değil mi?Vaar kral
Alcaksan fiyatı düşürürüm haber et
Kral bu arada telefon dilin ingilizce oluyo kullanırken bilgin olsun eğer alacaksan onu bilerek al sırf bu yüzden
700 lira millet telefon dili değişmeyi zor bi olay sanıyo halbuki sadece cihaz dili değişcek uygulamalarını gene Türkçe yapıyon
8 de var bu ıstedıklerın ama ıp atlama sayması ozellıgı yok amaBen spor için 7 kullanıyorum hocam, müzik değiştirme olsun ip atlarken sayması falan olsun 10 numara bileklik valla
Olsa 1300 liraya falan satarım eksisi o zaten bileklik dili ingilizceBilekliğin dili Türkçe oluyor değil mi?
Anlaması zor değilOlsa 1300 liraya falan satarım eksisi o zaten bileklik dili ingilizce
He birde bildirimler falan her şey Türkçe bileklikte bi menü ingilizceBilekliğin dili Türkçe oluyor değil mi?
Vardır hocam, 7 de varsa 8 de niye olmasın8 de var bu ıstedıklerın ama ıp atlama sayması ozellıgı yok ama
Var mı Türkçe yapmanın bir yöntemi?Olsa 1300 liraya falan satarım eksisi o zaten bileklik dili ingilizce
Anlaması zor değil
He birde bildirimler falan her şey Türkçe bileklikte bi menü ingilizce
Alıntıyı görüntüle
Var mı Türkçe yapmanın bir yöntemi?
Anladığım kadarıyla küçük bir yama yapılıyor,çok zor bir şey gibi durmuyor hallederim ben,siz bu bilekliği nasıl aldınız?bunu yapabiliyosun cihaza güncelleme gelmesi lazım
daha yeni geldi güncelleme bilsem yapmazdım bi sonraki güncelleme ile bu işlemleri yapıp global haline dönüştürebilirsin
ki çok saçma türkçe olacak diye nfc den falan vazgeçmek ayrıca çinliler bu versiyon ülkelerinden çıkmasın istiyolar oraya özel üretiyolar daha sağlam daha uzun ömürlü olduğunu söylüyo çekik gözlü abiler globale göre