Arama sonuçları: *

1. frayberk10

Xigmatek VD964 Fan değerleri nasıl olmalı ?

Bu haliyle 60ı geçmiyor. Bu 80-90larda gezerken bu hale gelmesi benim için mükemmel. Zaten biosta pwm e geçmiyor. Dc ile otomatik mis gibi duruyor şu an :D Bf1 de droplar falan gitti fps arttı mükemmel.
  2. frayberk10

Xigmatek VD964 Fan değerleri nasıl olmalı ?

Herkese merhaba, ekran kartım Asus strix gtx970 Turbo. Bilenleriniz vardır bu kart tek fanlı olduğu için hem çok sesli çalışır hem de sıcaklık değerleri yüksektir. Benimkisi de 80-90 civarlarında geziyordu oyun oynarken. Hem yüksek ses, hem yüksek sıcaklık değerleri canıma tak etti ve Xigmatek...
  3. frayberk10

1600Af 'ye overclock yapma

Selamlar tekrardan, soğutucum geldi taktım. 4'ü 1.3, 1.375, 1.385 ve 1.4 te denedim hiçbirinde açılmadı. 3.8 e çekip aynı voltajları verdim ve yine açılmadı. Daha sonra voltajı tekrar otomatiğe alıp son kez denemek için saat hızını da 3.825 e aldım ve açıldı. Aida 64 te 10dk çalıştırdım max 72...
  4. frayberk10

Xigmatek Vd964 Battle-Axe Ekran Kartı Fanı

Hocam selamlar, aynısını 80-90 derecelerde dolaşan gtx970 turbo kartım için aldım kargoda şu an. Bir sorum olacak, 3pinli girişi 4 e çevirip ekran kartına bağlayamaz mıyız ?
  5. frayberk10

Voltajla oynamamamın sebebi, voltaj konusunda bilgim olmaması. O yüzden onu da otomatikte bırakıyorum. Voltaj konusunda bilgi nasıl edinebilirim. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
  6. frayberk10

V değerleriyle oynamadım otomatikte bıraktım. Az önce 3.82 deyken de kapandı ve saadece anakartın boostunu açtım onda da bildiğiniz üzre 3.6 ya çıkarıyor. Ayrıca stok soğutucuyla rahatça 4'e çıkarabileceğimi okumuştum.
  7. frayberk10

Merhaba, dün 2200g den 1600af ye geçiş yaptım. İşlemciyi 4ghz e çıkarmaya çalışıyorum ama bir türlü olmuyor. En fazla 3.82 ye çıkarabildim. Anakart: MSI b450 Tomahawk Max Psu: Aerocool kcas 600w bronze plus Ram: 16gb 3000mhZ Soğutucu: Stock amd soğutucu ama wraith prism e geçicem Yardımcı...
  8. frayberk10

Pc açılmıyor, 3bip sesi geliyor.

Yapmıştım zaten fayda etmedi.
  9. frayberk10

Bunları biliyorum zaten yazdıklarımın tümünü okursanız hatanın anlamını öğrenip çözmek için izlediğim adımları da göreceksiniz.
  10. frayberk10

Merhabalar herkese. Arkadaşımdan yeni satın aldığım sistemin 2. gününde ilk önce mavi ekran yedim, daha sonra BIOS'ta donma, en sonunda da ekranda görüntü yok 3 kez bip sesi geliyor. Mavi ekran hatası şu: SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION Muhtemelen formattan sonra eski appdata dosyalarını aldığım...
  11. frayberk10

Hp DHE-8003 Kulaklık Alınır Mı ?

Mehabalar HP DHE-8003 kulakık alınır mı ? Kullanan var mı? Gerçek 7.1 diyor.
  12. frayberk10

Yeni kulaklık alacağım. Öneri Lazım

Merhabalar herkese. 3-4 yıldır kullandığım kulaklığım yavaş yavaş ölmeye başladı ve yerine 300-400 bandında, güzel uzun ömürlü bir kulaklık lazım. Kafamdaki kriterler ise şu şekilde : - Mümkünse USB girişli olmalı. - Çok çok iyi bir şey olmadıkça 400 e çok yaklaşmak istemiyorum 360-380 civarı...
Top Bottom