Arama sonuçları: *

• Users: Tabz
  • Order by date
  1. Tabz

Basketbol Ayakkabısı Arıyorum

hocam instagramdaki store off basketbolldan baktım replikalara o yüzden piyasada o kadar kötü ki bu butçeye çok çok kısıtlı seçim yapabiliyorum
  2. Tabz

hocam zionda çok çabuk parçalanıyor zion alamam maalesef
  3. Tabz

hocam sağ olun pg5in farklı rengini bulursam alacağım
  4. Tabz

Hocam Air Max impact 2 ve kd xtrey 5 var elimde ama impactler parçalandı parçalamaya olmaz mı hocam birde orijinal ve replika arasındaki fark nedir
  5. Tabz

9.sınıftan 10.sınıfa geçiş

Tavsiyem git eğlen 9.sinifin yazı hayatına gelecek nadir fırsatlardan biri git spora yada kulübe yazıl arkadaşlarınla buluş eğlen gez toz son yazın bu dolu dolu geçecek
  6. Tabz

Hocam her şey için teşekkürler sokakta parçalamaya 1klik kyrie hybrid replika alınır mı sizce topun hissiyatı tutuşu nedir hocam birde
  7. Tabz

hocam elimde 1,8k var ancak güzel bir topta alacağım 300 400tl ona gidecek 1,4 1,3k gibi bir bütçe var yardımınız için şimdiden teşekkürler numaram 43
  8. Tabz

SEVGİLİMLE MESAJLAŞARAK KONUŞURKEN SOĞUK KONUŞUYOR

bazı arkadaşlar sende yazma gibi şeyler demişler zordur başta bro bunu yaşamak o sana yazar 3 saat sonra sen 2 saniye sonra cevap verirsin falan eğer kıza tutulmuşsan tavsiyem wp bildirimlerini kapat yada kızı sessize al yazdığı mesajları görme zamanında çok çekmiştikte sonra insan alışıyor...
  9. Tabz

Arkadaşlar selam uzun süredir giyebileceğim güzel bir basketbol ayakkabısı arıyordum başta bütçe sıkıntım pek yoktu malum turkiyede olduğumuz için 2 hafta önce bulduğum kyrie 6 lar 300tl zam almış onun dışında diğer beğendikleriminde numarası kalmamış gibi gibi saçma sapalak sebeblerdendirki...
  10. Tabz

basketbol ayakkabısı

kankam çok çabuk parçalanıyor diyorlar 1649008406 kankam keşke ama fiyatı 2k üstüne çıktı tr ekonomisi işte
  11. Tabz

basketbol ayakkabısı

kankalar forvet oynuyorum öyle mükemmel yastıklama arayan biri değilim kulupte giyilebilecek 1500 1700 civari ayakkabı önerir misiniz
  12. Tabz

Basketbol ayakkabısı öneri

knk bulamazsın ayağın 36 37 no ise belki
  13. Tabz

Sizce bu hazır sistem alınır mı?

rami 8x2 yap idare eder seni ama ssd yükseltimi şart
  14. Tabz

Sizce bu hazır sistem alınır mı?

aga apular bile uçmuş bu ne ya
  15. Tabz

Pcye virüs bulasti lütfen yardım

Teşekkürler hocam 1630525290 Hak ettiniz hocam merak etmeyin :) 1630525317 Sizide es geçemem
  16. Tabz

Teşekkür ederim size 1630519495 teşekkürler
  17. Tabz

Hocam bulduğu vakit kendisi temizliyor mu temizleyince virüs gidecek mi?
  18. Tabz

Teşekkür ederim bro 1630519004 Teşekkür ederim konu hakkındaki bilgilerinizi beyan ettiğiniz için 1630519028 Teşekkürler
  19. Tabz

Arkadaşlar pcde fps düşüşü yaşıyodum son zamanlarda rx 580 ekran kartım valorantta 130fpslere düşmüştü ancak önemsememiştim meğersem bilgisayara virüs bulaşmış ana kartıma virüs girmis bilgisayarcimiz öyle dedi ne yapmaliyim
  20. Tabz

16 Yaş Boy Kilom nasıl?

abi obez miyim ben o zaman :(
Top Bottom