Neler Yeni

Pcye virüs bulasti lütfen yardım

DaffyGraphic

80+ Silver
Hocam bulduğu vakit kendisi temizliyor mu temizleyince virüs gidecek mi?
Hocam,kasperskyda sil dediğiniz zaman siler veya karantinaya alır oraan karantinadan siliyorsunuz,malwrbytesdada aynı mantık tarıyor buluyor karantinaya alıyor sonra ana sayfaya gelip detection historye basıyorsunuz oradan hepsini seçip sil diyorsunuz

Tabz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Uğur
anakart korona mı olmuş geçmiş olsun hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şaka bi yana ,o silebilir veya sende silebilirsin defenderde bana soruyordu ama Malwarebytes veya Kaspersky yardımcı olur merak etmeyin
Teşekkür ederim size

Hocam,kasperskyda sil dediğiniz zaman siler veya karantinaya alır oraan karantinadan siliyorsunuz,malwrbytesdada aynı mantık tarıyor buluyor karantinaya alıyor sonra ana sayfaya gelip detection historye basıyorsunuz oradan hepsini seçip sil diyorsunuz
teşekkürler

theali

80+ Bronze
  • Beğen
Reaksiyonlar: Tabz

johndoe

80+
Anakarta virüs girebilir, UEFI'dan BIOS'a kendini kuran çok nadir bulunan ciddi virüsler mevcut virüs aleminde. Sadece buna özel taramaya sahip, Windows Defender'ın Enterprise versiyonu var özel bir şirket tarzı hesabınız varsa Microsoft'dan isteyip iyi bir para ile kurdugunuz.

Fakat o bilgisayarcının sizin anakartınızı degiştirmek için sizi kazıklamaya çalıştıgı hemen hemen kesin. Malwarebytes tabii ki böyle bir duruma karşı.

• Beğen

Tabz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Uğur
Anakarta virüs girebilir, UEFI'dan BIOS'a kendini kuran çok nadir bulunan ciddi virüsler mevcut virüs aleminde. Sadece buna özel taramaya sahip, Windows Defender'ın Enterprise versiyonu var özel bir şirket tarzı hesabınız varsa Microsoft'dan isteyip iyi bir para ile kurdugunuz.

Fakat o bilgisayarcının sizin anakartınızı degiştirmek için sizi kazıklamaya çalıştıgı hemen hemen kesin. Malwarebytes tabii ki böyle bir duruma karşı.
Teşekkürler hocam

R

Rica ederim,cevabım işine yaradıysa Rapor et > En iyi cevap olarak işaretleyebilirsin.
Hak ettiniz hocam merak etmeyin :)

bende aynı şekilde :p
Sizide es geçemem

North

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ali Karakaya
Arkadaşlar pcde fps düşüşü yaşıyodum son zamanlarda rx 580 ekran kartım valorantta 130fpslere düşmüştü ancak önemsememiştim meğersem bilgisayara virüs bulaşmış ana kartıma virüs girmis bilgisayarcimiz öyle dedi ne yapmaliyim
tek ve garanti çözüm format

HP Kullanıcısı

80+ Bronze
Arkadaşlar pcde fps düşüşü yaşıyodum son zamanlarda rx 580 ekran kartım valorantta 130fpslere düşmüştü ancak önemsememiştim meğersem bilgisayara virüs bulaşmış ana kartıma virüs girmis bilgisayarcimiz öyle dedi ne yapmaliyim
Bilgisayarınız yalan söylüyor. Anakart'a virüs bulaşmaz.Bulaşıyorsa ilk kez duydum. Şüpheniz varsa direk malwaretybes ile tam tarama yaptırın.

rtx 3090

80+ Silver
Kaspersky ve Malwarebytes ile taratın.

• Beğen

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322