Arama sonuçları: *

1. M

Altyapı Sorgusunda sonuç boş port yok

yeni firmaya geçicem altyapı sorgusu çıkmıyo oyüzden şuanki hızımla geçicem ama daha yüksek alabilrim ama çıkmadığı için alamayabilirim
  2. M

Altyapı Sorgusunda sonuç boş port yok

Altyapımı sorguladığımda Adresinizde Altyapı/Port bulunmamaktadır diyor ama internetim var ve bu sorun 4 aydır var daha önce karşılaşan oldumu
  3. M

Türk Telekom dan nakil işlemi süreci

Merhaba arkadaşlar Türk Telekom ev interneti tahütümün bitmesine 22 gün kaldı bu süre içinde ceza ödemeden başka bir Operatöre geçebilirmiyim
  4. M

Bu filmi biliyor musunuz?

Arkadaşlar filim eski bir çocuk var çocuk annesi tarafından terkediliyo etmeden önce dolabın üstüne yiycek bırakıyo araba ya binip başka adamla gidiyo sonra komşu geliyo çocuğu buluyo ve büyütüyor yıllar geçiyo çocuk annesi ni arıyo yolda birsürü olay yaşıyo
  5. M

Gta 4 kasma sorunu

ozaman patch yapiyimi
  6. M

Gta 4 kasma sorunu

orjinal 1595346565 çözüm var galiba patch yada olay günlüğü
  7. M

Gta 4 kasma sorunu

Arkadaşlar merhaba gta 4 sorunlu bir oyun sistemim güzel olmasına rağmen takılma ve kasma sorunları var çözüm tavsiyesi verirmsiniz birde olay günlüğünü bulamadım windows 10 da
  8. M

PC temizleme yapıcam tavsiye

Pc temizlicem hava Kopresörüm yok nasıl temizlemem lazım tavisye
  9. M

Pc kasası temizleme tavsiyesi lazım

arkadaşlar merhaba pc donanım arşivi v3.5 kompresör üm yok nasıl temizlemeliyim
  10. M

Bilgisayar sizce kaç saat açık kalmalı boşta

sabah 1.5 saat dinlendirdim yetermi
  11. M

75 hz mi 144 hz mi

Lg modelinin aynısını kulanıyorum gayet güzel
  12. M

İncehesap dan 2100tl xfx RX.....

xfx bir amerikan şirketi ve bayada iyidir sadece bizim ülkeye geç geldi yurtdışında da popüler
  13. M

Bilgisayar sizce kaç saat açık kalmalı boşta

Arkadaşlar bilgisayara indirme yapıcam sizce kaç saat açık kalırsa sıkıntı çıkmaz boşta sadece indirme olacak
  14. M

Arkadaşlar işlemi sıcaklığı 36 derece normalimi boşta

Arkdaşlar boşta 36 derece işlemci sıcaklığı normalmi indirme yapıyodum bide bilgisayar 30 dakika dinlense yetermi tavsiye verirmisiniz.
  15. M

Yardım ederseniz Çok Sevinirim

Biraz daha Apu sistemlere bakmanı tavsiye ederim
  16. M

Ücretsiz video edit programı

ücretisz konsunda movie maker iyidir galiba hala ücretiz ücretli ve gelişimiş program konsunda camtasia studio da öneririm çoğu kişi bunu kulanır.
  17. M

Arkadaşlar pc ye trojen virüsü girdi yardım

Arkadaşlar pc de trojen virüsü var silmek için en iyi yol sizce format mı yoksa antivirüs(öneri yaparmsınız bide) Progrmamımı.
Top Bottom