- Konu Sahibi Konu Sahibi
Vede ıps miş tn ile ıps arasındaki fark nedir hamgisi iyidir pek bilmiyorum bilginiz varmıGayet yeterli, hatta 25 inc biraz büyük.
Vede ıps miş tn ile ıps arasındaki fark nedir hamgisi iyidir pek bilmiyorum bilginiz varmıGayet yeterli, hatta 25 inc biraz büyük.
Merhaba, konuda 75 mi 144 mü demişsiniz. 144 ile oynadıktan sonra bir daha 75'in yüzüne bakmazsınız. Bu arada 60 ve 75 arasında fark yok nerdeyse. O yüzden 144 hepsinden daha mantıklı bir seçim geleceğe dönük bir yatırım olur.Ben oyunlarda 80 fela alıyorum ekran kartı değiştirmek gibi bir fikrim hiç yok değiştirmemde zaten ben bana 75 hz 1 MS ıps bir panel ekran yeter diye düşünüyorum
reis bence oyuncu monitörü yazanlardan al diğerlerinde sıkıntı çıkabiliyorLG nin 25 inç 1080p 75hz 1 MS monitöründen buldum 875 TL sizce nasıl 0
fazla bir bilgim yok fakat TN monitörler daha aydınlık gösteriyor rekleri ve daha canlı.Vede ıps miş tn ile ıps arasındaki fark nedir hamgisi iyidir pek bilmiyorum bilginiz varmı
Tercihim IPSfazla bir bilgim yok fakat TN monitörler daha aydınlık gösteriyor rekleri ve daha canlı.
Bu monitör ü değerlendiricem hoşuma gitti hem marka olarakda iyi bir markamesela bu hem freesync desteği de var ölü piksel vb gibi sorunlarda yaşamazsın uzun ömürlü gider
24” R350 Çerçevesiz Gaming Monitör 75Hz Freesync | SamsungTR
Sade tasarımı ile minimalist görüntüler Samsung 24" R350 Gaming Monitör ile öne çıkıyor. Kusursuz oyun deneyimi için hemen tıklayın ve sipariş verin!shop.samsung.com
aynen öyle kankaBu monitör ü değerlendiricem hoşuma gitti hem marka olarakda iyi bir marka
Lg modelinin aynısını kulanıyorum gayet güzelLG nin 25 inç 1080p 75hz 1 MS monitöründen buldum 875 TL sizce nasıl 0
Hocam memnun musunuz ve oyun içinmi kullanıyorsunuz görüntü kalitesi felan güzelmi yani yeterlimi oyun için felanLg modelinin aynısını kulanıyorum gayet güzel