Arama sonuçları: *

1. Edward Norton

❌İndirim Bitti! GIGABYTE GS27FA 27" IPS 180Hz, 4.740,50TL Amazon Depo

alınır mı yan ekran olarak 1767800345 alınır mı yan ekran olarak
  2. Edward Norton

Grafik Tasarım ve Oyun İçin Laptop Önerisi

hocam cok fazla ısınma şikayeti vb şikayetler gördüm araştırınca başka bir öneriniz var mıdır
  3. Edward Norton

Grafik Tasarım ve Oyun İçin Laptop Önerisi

Herkese Merhaba, Başlıkta bahsettiğim gibi çok fazla oyun oynamayacağım hem tasarım yapabileceğim hemde arada sırada beni üzmeden kasmadan rahatca oyun oynayabileceğim bir şey arıyorum. bütçe yaklaşık 50k biraz üstü de olabilir daha uyguna sistem varsa daha uygun da olabilir önerilerinizi...
  4. Edward Norton

🔥İndirim 🔥🔥🔥🔥Minecraft Bedrock&Java Sürümü 488TL Seri Sonu indirimi Koş

hocam benim önceden gamepassim varken oynadığım minecraft hesabım vardı gamepass bitince bir daha girmedim o hesapta keyi kullanabiliyor muyum
  5. Edward Norton

🔥İndirim Hogwarts Legacy Steam 376₺!

bende de epicde var ama steame de alıcam zevk almıştım oynarken
  6. Edward Norton

Monitör alıcam ikinci ekran olarak alınır mı

aynen hocam yan ekran ihtiyac oluyor 24 alırsam baya sırıtırmış oyle dendi o yüzden berbat olmasın ama ekran olsun yeter yani
  7. Edward Norton

yok hocam 6700 r5 5600 sistem var ana monitorum asus vg27q olması lazım 24 inc sırıtır dediler o yüzden buna baktım uygun duruyor muhteşem bir performans beklemiyorum yan monitor adı ustunde
  8. Edward Norton

https://www.itopya.com/gigabyte-gs27qc-27-170hzoc-1ms-hdmi-dp-adaptive-sync-hdr-ready-qhd-ss-va-curved-gaming-monitor_u24625 dostlar ikinci ekran olarak kullanıcam vg27q var ana monitörüm
  9. Edward Norton

Amazon Depo Teslimat Sorunu

Hocam 16 eylülde "yeni gibi" katagorilenmiş aula f75 aldım sıfır fiyatı 3300 dü ben 2100 e aldım 19 eylülde elime ulaştı sorun yaşamadım
  10. Edward Norton

İkinci Monitör tavsiye

https://www.gaming.gen.tr/urun/4967/asus-tuf-gaming-vg27vq-27-inc-165hz-1ms-freesync-full-hd-curved-gaming-monitor budur hocam
  11. Edward Norton

İkinci Monitör tavsiye

Merhabalar gecenlerde forumda görmüştüm https://ty.gl/pb71rsajldu9r performansı nasıl iş görür mü ana monitörüm 27" 24" yanında sırıtır mı bilmiyorum fiyatı uygun geldi alınır mı
  12. Edward Norton

Mouse Önerisi 1500?tl

Selamlar sanırım 3 yılı geçti rival 3 kullanıyorum sizce değiştirmeli miyim pek bir sorun yaşamıyorum scroll haricinde rival 3 den gecilebilecek 1500tlye kadar ne alabilirim bir de alırsam beyaz alırım
  13. Edward Norton

Beyaz Klavye Önerisi

hocam sizce beyaz ufak detaylı mouse pad mi alırsam daha hoş olur yok düz beyaz rgb mi
  14. Edward Norton

Beyaz Klavye Önerisi

hocam biraz baktım https://amzn.eu/d/6lmPDct f75 de bu renkte karar kıldım
  15. Edward Norton

Beyaz Klavye Önerisi

hocam az çok göz gezdirdim 2000tl bütçe pek yeterli değil gibi kablosuz olsa daha iyi olur tabi ama bütçeyi çok aşamam maalesef bir de mekanik yeterli manyetiğe gerek yok
  16. Edward Norton

Beyaz Klavye Önerisi

Beyaz rgb mouse pad aldım onun üstüne beyaz klavye almayı düşünüyorum 1500-2000 civarı bütçem var bir de beyaz mouse pad üzerinde beyaz klavye nasıl durur yoksa siyah mı alayım sizce
  17. Edward Norton

10000 Bandında Sistem Önerisi

ya açıkcası sadece roblox oynanacak sisteme 7600 kullanmak mantıksız geliyor ikinci el sistem önerisi yapabilirseniz çok sevinirim
  18. Edward Norton

10000 Bandında Sistem Önerisi

Herkese Merhaba, Kardeşim için dümenden bi sistem toplamak istiyorum oynadığı oyunlar roblox minecraft falan hazır sistem bulabilecegimi sanmıyorum ama gözden kaçırmış olabilirim sizce kendim mi toplasam daha uygun olur hazır sistem mi
  19. Edward Norton

Çözüldü✓ Yardım bilgisayarım Aniden Kapandı Ve Açılmıyor

Sorun güç kaynağındaymış dostlar diğer bilgisayardan söküp deneyince sorunun kaynağını bulduk ilgilenen herkese teşekkür ederim iyi forumlar dilerim.
  20. Edward Norton

Çözüldü✓ Yardım bilgisayarım Aniden Kapandı Ve Açılmıyor

kardeşim oyun oynuyormuş ve ısındığını söyledi zorlamış 1755953199 kardeşimin psusunu kendi kasamda denesem bir şey değişmez mi yani onda da 650w var
Geri