Amazon Depo Teslimat Sorunu

ExPeror

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
405
Amazon depodan daha önce ürün alan oldu mu?
Geçen hafta laptop sipariş ettim, hala kargoya vermediler. İlk defa amazonun bu kadar ilgisiz davrandığına şahit oldum. Daha önce benzer bir olay yaşayan oldu mu ne yapmak gerek?

Geçen hafta laptop sipariş ettim, hala kargoya vermediler. İlk defa amazonun bu kadar ilgisiz davrandığına şahit oldum. Daha önce benzer bir olay yaşayan oldu mu ne yapmak gerek?
Stok yoktur onu bekliyorlardır ben msi mag 320r ı ilk aldım 1.5 hafta bekledim stok yokmuş iade edeceklerdi darladım zorla tedarik ettirdim

Stok yoktur onu bekliyorlardır ben msi mag 320r ı ilk aldım 1.5 hafta bekledim stok yokmuş iade edeceklerdi darladım zorla tedarik ettirdim
Aldığımda 4 5 stok vardı hatta 2 3 gündür de vardı, her ulaştığımda talep açıp bekletiyorlar. Sürekli yazmak mı lazım? Telafi edilecekse iptal edeyim yoksa tedarik edeceksiniz diye neredeyse hergün yazıyorum hala sonuç yok

Hocam 16 eylülde "yeni gibi" katagorilenmiş aula f75 aldım sıfır fiyatı 3300 dü ben 2100 e aldım 19 eylülde elime ulaştı sorun yaşamadım

Hocam 16 eylülde "yeni gibi" katagorilenmiş aula f75 aldım sıfır fiyatı 3300 dü ben 2100 e aldım 19 eylülde elime ulaştı sorun yaşamadım
Benim de öyleydi, hala ses seda yok. Sipariş sayfasında da paket gecikebilir diyip geçiştiriyorlar. Aşırı sinir bozucu hem parasını veriyoruz hem stok bekliyoruz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,675
Üyeler
183,877
Son üye
mchtdrk79
Geri