Biliyorsun her sitede her satıcının ürünü teslim etmeleri için verilen süre var yasal olarak, genellikle 15 gün civarı fln oluyor. 7 gün mü gecikti yoksa 2 gün mü anlamadım ama her ürünün sipariş ettiğin gün ertesi gelmesi veya en fazla 2 gün içinde gelmesi insanları çok alıştırmış, yasal süre içinde istediği zaman yollayabilirler, yine yasal süre içinde istediği zaman iade yaparlar ki iade için de en az 14 gün süreleri var. Bazılarında bu iki süreninde 20 veya 1 ay olduğunu belirtmek isterim

Ben de para iadesi çok bekledim, genellikle amazon üzerinden satan başka bir satıcıdan dolayı, örneğin teknobiyotik, sanırım 3 kere alış-veriş yaptım, sanırım yine 3ünde de iade ettim, para iade etmeleri çok uzun sürüyor, 14 gün sonra Amazon dahil oluyor öyle para iadesi alıyorum. Her neyse bu şehre fln da bağlıdır ama sorun olmasa zaten böyle olmaz ama istediğin monitör az bir farkla hepsiburada'da fln varsa ora tercih edilebilir. Kargocularda birbirinden habersiz zaten, ben kolay gelsinéi sevmiyorum bir DHL bir de Aras, tabi tercih şansım varsa, yurtiçi kargo fln benden uzak dursun. Sanırım bu yurt içi çok ucuza fln çalışıyor, her ciddi kargo ihtiyacımda onlara denk geliyorum lanet olsun.